Tumbaković novinarima: "Hoćete vi da promovišete Tomića?"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.12.2014.
15:14
Izvor: Beta

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Ljubiša Tumbaković rekao je da će sutra biti poznato da li će trener Marko Nikolić ostati u klubu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Beogradski mediji danas su preneli da će Partizan otpustiti Marka Nikolića i na njegovo mesto dovesti bivšeg igrača, sada sportskog direktora crno-belih Ivana Tomića.

Na pitanje novinara na stadionu Partizana da li su tacne spekulacijeda će uprava kluba smeniti Nikolića, Tumbaković je rekao da će sutra biti poznato šta će se uraditi.

"Čućete sutra da li je spekulacija ili ne. U 16 časova je Sekretarijat, a u sredu će biti Upravni odbor. To je jedino što mogu da vam kažem u ovom trenutku", rekao je Tumbaković.

On je rekao da trener neće biti jedina tema sastanka Sekretarijata, već i druga pitanja i prelazni rok.

Upitan da li će biti promocija, Tumbaković je uzvratio pitanjem: "Koja promocija?".

Novinari su pitali za promociju Ivana Tomića, a potpredsednik kluba odogovorio je: "Hoćete vi da ga promovišete ili neko drugi?".

"Promocija je lepa stvar i onog momenta kada bude promocije bićete obavešteni, napravićemo svečanost... Ako bude promocije", dodao je on.

Novinari su pitali Tumbakovića da li se u klubu pričalo o smeni trenera Nikolića, a on je odgovorio odrečno.

"Doći će vreme kad ćete sve čuti. Ovo je početak rada nove uprave i mi se polako uklapamo. Ja sam i pre neki dan rekao svoj stav po pitanju Marka Nikolića i to ostaje. To je trener koji je u ekspanziji, vrlo kvalitetan sa nekom svojom harizmom i idejom", rekao je bivši trener Partizana.

Upitan da li će taj stav braniti na sednici Sekretarijata on je odgovorio: "Otkud vi znate šta će biti tema Sekretarijata? Ne ide to od mene već od nekog drugog, a ja ću imati svoj stav, kao i uvek".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizanovac
Monday, 29.12.2014
16:24

Ovo mi ne miriše na dobro, nadam se da će ostati Marko ali ne znam šta će biti...
Pod vodstvom Marka Nikolića, naš Partizan može samo napredovati! Na odličnom smo putu, nadam se da nova uprava neće napraviti veliku grešku i još staviti neiskusnog trenera umesto Marka, ljudi moji pa imamo 6 BODOVA VIŠE OD DRUGOPLASIRANOG a mi još razmatramo da li da otpustimo trenera koji nam je to omogućio! Samo u Srbiji!