Turci stižu dva dana ranije u Beograd, Šćekić objasnio njihov stil igre

Autor: Beta Beta
utorak 06.08.2019.
14:38
Izvor: Beta

Partizanov vezista upozorava na kvalitet rivala, ali se uzda i u snažnu podršku sa tribina.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je danas da protiv Malatije očekuje težak meč, s obzirom da turska ekipa igra "direktan i agresivan fudbal".

"Fenerbahče je prošle godine bio u velikoj rezultatskoj krizi pa i ne čudi da su ih dobili. Reč je, ipak, o ozbiljnoj ekipi i ovde nema zavaravanja da će utakmica biti laka. Sigurno da mnogo računa vode o odmoru igrača i privikavanju na uslove u kojima će igrati. Zato su i došli dva dana ranije u Beograd", rekao je Šćekić za klupski sajt.

Partizan će u četvrtak na svom stadionu dočekati Malatju u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Svi turski timovi imaju specifičan stil igranja pa tako i Malatija. Dosta trče, veoma su agresivni i igraju direktan fudbal i sa što manje pasova dolaze do protivničkog gola. Kada sam pre dve godine igrao protiv njih imali su dobru ekipu. Vidim da je dosta igrača otišlo, a sigurno da je novi kadar istog kvaliteta. Promenili su i trenera i Aleksić više nije tu", kazao je Šćekić.

On je dodao da turski klub ima lep novi stadion, kao i da imaju veliku podršku navijača i da ih očekuje u velikom broju u revanšu.

"Što se tiče naših navijača želim da im se zahvalim što su za prošlu utakmicu protiv Konasa došli u velikom broju i nadam se da će ih sad biti još više", kazao je on.

Utakmica između Partizana i Malatije igraće se u četvrtak od 21.00 u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke