TV Partizan - Ovako su ''Grobari'' ispred stadiona slavili golove i novu pobedu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.05.2017.
19:20
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Partizan juče nije imao podršku na tribinama, ali su se najverniji navijači crno-belih okupili u velikom broju ispred stadiona u Humskoj, odakle su preko video bima pratili dešavanja na meču sa Voždovcem.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Tokom prvog poluvremena nije išlo onako kako su želeli, Partizan je gubio, ali je u nastavku usledio preokret za konačnih 2:1 i još jedan veliki korak ka tituli prvaka države.

A dok se iz Zvezde danas bune što je FSS uopšte dozvolio navijačima Partizana da se okupe ispred stadiona, TV Partizan je na svom YouTube kanalu objavio najzanimljivije detalje slavljeničke atmosfere posle utakmice, kada su fudbaleri crno-belih i stručni štab izašli pred okupljene navijače, kao i kako su navijači reagovali kada je Uroš Đurđević postigao pobedonosni gol protiv ''Zmajeva''.

Prava ''brazilska'' atmosfera, a Partizanov Brazilac Everton Luiz sve je snimao mobilnim telefonom.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 14.05.2017
20:03

Istorijska utakmica u istorijskoj sezoni koja još uvek nije završena ali je do sada nezapamćena s bozirom šta su do sada sve izdržali ovi igrači i stručni štab Partizana.

avatar
Sunday, 14.05.2017
19:30

Zbog cega se nas klub nije zalio na kaznu, zasto da u poslednjem kolu bude publike ispred stadiona, a ne na stadionu? Na stranu sto je to mozda i bolje.