Tvrđava u Humskoj pala posle 575 dana!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.03.2019.
22:00
Izvor: Sportske.net

Stadion Partizana bio je neosvojiva tvrđava za superligaše više od godinu i po dana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Poraz koji je ekipa Zorana Mirkovića večeras doživela od Radničkog prvi je u Super ligi od kada je bivši defanzivac crno-belih preuzeo ekipu od Miroslava Đukića.

Bata je prvi put vodio Partizan u domaćem prvenstvu 12. avgusta prošle godine, na gostovanju Zemunu u Gornjoj Varoši. Od tog momenta crno-beli su odigrali 22 prvenstvene utakmice i ostvarili 13 pobeda i 9 remija.

Dva puta je Partizan pod vođstvom Zorana Mirkovića remizirao sa "večitim rivalom", prošle jeseni izbegao je poraz u Nišu iako je bilo 2:0 za Radnički, ali je na kraju upravo tim iz Niša prvi naneo poraz ekipu koju vodi Zoran Mirković.

Vratimo se sada na mečeve koje je Partizan igrao na svom terenu u Super ligi i na podugačak niz bez poraza na tim susretima.

Poslednji put Partizan je kapitulirao u Super ligi na svom terenu 9. avgusta 2017. godine, na startu prethodne sezone, kada je tim vodio Miroslav Đukić.

Voždovac je kao gost odneo sva tri boda iz Humske u okviru 4. kola. Bilo je 1:3, a zanimljivo je da se utakmica takođe igrala u sredu. Golove za "Zmajeve" postigli su Filip Stuparević, Borko Duronjić i Aleksandar Ješić, vodeći za Partizan Uroš Đurđević.

Od svih igrača koji su tog dana nastupili za Partizan, danas su protiv Radničkog igrali samo Nebojša Kosović i Nemanja G. Miletić.

Za 575 dana, koliko je trajao Partizanov niz nepobedivosti na domaćem terenu u Super ligi, crno-beli su upisali 17 pobeda i 11 remija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 07.03.2019
04:51

Bravo Lalate, bravo Meraklije toliko da se zna koji tim je posle Zvezde najbolji u Srbiji.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 07.03.2019
00:26

Postoji niski Sindjelic, a postoji i niski Obilic:-D Oba puta smo pokradeni protiv njih, ali, dobro, ko zna zasto je ovo dobro, neka se rasciste stvari. Ovo sam hteo da napisem i odmah posle utakmice, ali, za*ebao sam se.