U susret derbiju - Može li Vojvodina da demantuje Grofa?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
21:30
Izvor: Sportske.net

Vikend za nama obeležio je 152. "večiti" derbi čiji je ishod omogućio fudbalerima Vojvodine da "preskoče" Crvenu zvezdu i zasednu na čelo tabele uoči međusobnog duela koji će beogradski i novosadski crveno-beli odigrati za vikend na stadionu "Rajko Mitić"

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Legendarni golman Crvene zvezde Ratomir Dujković izjavio je u ponedeljak kako "pravi derbi" sledi u nedelju i teško da mu se na tim rečima može zameriti ukoliko se ima u vidu kako trenutno izgleda superligaška tabela.

Vojvodina sa sedam pobeda i dva remija zauzima vodeću poziciju u superligaškom karavanu i predstavlja pravo oseveženje u srpskom fudbalu koji je godinama unazad naviknut na trku u dvoje.

Sjajan šlagvort za predstojeći duel Crvene zvezde i Vojvodine u petak je dao trener beogradskih crveno-belih Miodrag Božović koji nije ni slutio da će njegov tim kao drugoplasirani na tabeli dočekati Novosađane u 10. kolu.

"Vojvodina je postala hit kao i svake godine što je hit. Motaju, ali ne miču. Viču bićemo prvi, trenutno imaju sreće jer kod njih radi Nenad Lalatović koji je izvanredan trener, daje mnogo sebe, mnogo radi, pa su trenutno na tom mestu, ali biće kao uvek četvrti ili peti, da se ne naljute" rekao je Božović pred 152. "večiti" derbi.

Ovakva izjava Miodraga Božović ostala je u drugom planu pošto je izrečena pred duel Partizana i Crvene zvezde, ali svakako da nakon "rokade" na vrhu superligaške tabele, a uoči susreta beogradskih i novosadskih crveno-belih, dobija na težini.

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde koji radi sjajan posao na "Karađorđu" u subotu nije želeo da komentariše ovakvu izjavu Miodraga Božovića ali mu je poručio da će razgovarati na terenu.

"Pre svega, Grof je moj prijatelj, a i šaljivdžija. Njegovu izjavu ne bih komentarisao. Ja ga jako cenim i poštujem, jer je sjajan trener i sjajan stručnjak. Meni je sada najbitniji Borac iz Čačka, potom Bežanija, a onda ćemo Grof i ja popričati na terenu" rekao je u subotu Nenad Lalatović.

Svakako da ovakve izjave dvojice velikih zvezdaša predstavljaju odličnu uvertiru za ono što nas naredne nedelje čeka na stadionu "Rajko Mitić".

Vojvodina će u okviru 10. kola imati sjajnu priliku da demantuje Miodraga Božovića i uveri ga da priča o tituli nije nalik onima iz prethodnih sezona, a svakako da će i Nenad Lalatović imati priliku za ličnu osvetu čelnicima voljenog kluba koji nisu imali strpljenja za njega i ono što je radio dok je bio na "Marakani".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Tuesday, 20.09.2016
09:23

nece lale zvezdu da pobedi, dala mu je bodove pred kraj prosle sezone

avatar
xman
Tuesday, 20.09.2016
00:18

Ovaj Lalatovic je stvarno dobar trener, radio sjajan posao u Zvezdi, bio hit sa Borcem, evo sa Vosom prvi, stvarno ima materijala za dobrog trenera

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Monday, 19.09.2016
22:42

Ima da vas otresu ko tresnje

avatar
Filip MUFC
Monday, 19.09.2016
23:51

Ko koga kralju?

avatar
Monday, 19.09.2016
22:31

SA PŠTENIM SUĐENJEM NARAVNO DA MOŽE A OVAKO NEnEPILOG (Penal za zvezdu na 0:0 i li gil iz ofsajda i Lalatović isključen i suspenzija godinu dana

avatar
Branislav
Tuesday, 20.09.2016
10:26

Kod vas uvek neka zavera sad vlada, a svi olako zaboravljate Toleta i te iste Voše kojoj ste ukrali kup. Obraz kao đon i kod tebe i sličnima...