U Zvezdi ponosni, najmlađi i najbolji u Prvoj ligi Srbije!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.12.2019.
16:14
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Sjajni rezultati Grafičara nisu ostali nezapaženi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Lider Prve lige Srbije je Grafičar koji je uz pomoć saradnje sa Crvenom zvezdom stigao do situacije da se bori za plasman u Superligu naredne sezone.

Pomoćnik sportskog direktora Crvene zvezde zadužen za Grafičar Aleksandar Luković istakao je zadovoljstvo saradnjom koja donosi vidiljive rezultate na terenu.

"Rezultat je došao kao posledica dobrog rada, a bitan momenat koji uspesima daje veću težinu je što smo svaki meč započinjali sa osmoricom, čak deveterocom bonus igrača. S obzirom na to da smo tek na početku mogu da budem zadovoljan koliko su igrači u svojoj prvoj seniorskoj profesionalnoj ligi napredovali od juna do sada. To je i osnovni cilj našeg razvojnog tima, napredak od omladinskog pogona do prvog tima, jer je to period kada se momci najslabije snalaze", ističe Luković u intervju za klupski sajt Crvene zvezde.

Početak priprema za novu sezonu zakazan je za 13. januar 2020.

"Posle testiranja, radićemo od 16. januara do 2. februara u Beogradu, a zatim se selimo u Tursku. Na dvonedeljnim pripremama za sad smo zakazali četiri kontrolna meča, sa dva poljska drugoligaša, rumunskim Petrolulom i ukrajinskim Ljvovim. Imaćemo priliku u šest nedelja da radimo i na individualnom planu."

Drugi deo sezone počinje 27. februara gostovanjem u Pirotu protiv Radničkog, ali se sigurno očekuje da će svi rivali na ubedljivo najmlađi tim u Prvoj ligi Srbije gledati na drugačiji način.

"Težak raspored čeka naše mlade igrače jer u preostalih sedam kola prvog dela igramo sa svim ekipama koji pretenduju na ulazak u Superligu Srbije. Pritisak na ekipu će biti veći bez obzira što je naš osnovni zadatak priprema igrača za prvi tim, ali to je i dobro jer će fudbaleri imati bolji uvid kakvi ih sve zahtevi čekaju jednog dana u Crvenoj zvezdi. Igranje na pobedu, šampionski ciljevi, ostvarivanje rezultata uvek nose pritisak a u takvim situacijama se gradi karakter pobednika. Zato nam je i drago da su fudbaleri ponikli u Zvezdinoj školi dobrim igrama i rezultatima privukli pažnju na sebe, da su u fokusu i na njima je da se kroz proleće nadograde. Rezultat će onda doći sam po sebi", uveren je Luković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 30.12.2019
13:49

Najmladji u prvoj ligi i najbolji, najmladji omladinci i najbolji, najmladji kadeti i najbolji. Zvezdo blago Srbiji sto te ima.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 30.12.2019
12:20

Odakle Graficaru pare za pripreme u Turskoj. Ko to finansira i cijim parama?

avatar
ČokoMoko
Monday, 30.12.2019
01:09

Pa nece valjda da dozvole da Graficar udje u Superligu, ipak je on filijala? Realno, to bi stvarno bilo previse, cak i za nas realne simpatizere Zvezde....

avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 29.12.2019
20:38

Prodao bi Marina, dao šansu Gavriću. Prodao/poklonio bi Milunovića dao šansu Erakoviću. Stanojeva bi forsirao na desnom beku, Gobeljić i Gajić da ga menjaju. Ako bi uspeli da se rešimo Van la Pare, davao bi šansu Raduloviću. Možda bi i Stankovića stavio na gol pre Popovića, ako Borjan može da se proda.

avatar
REV
Sunday, 29.12.2019
18:20

Moram ovde kad danas nema vesti o nama: https://www.docdroid.net/5aWaZXs/fk-partizan-2010-2019.pdf#page=4

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 30.12.2019
01:23

Ljepi ovo nisu vesti o tvom ljepom klubu tako da nema potrebe da ovde ostavljas bilo sta sto se tice tog kluba.