U Zvezdi složni: "Loša igra, ispod očekivanog nivoa"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.07.2014.
21:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde složili su se nakon remija sa Vašašom da su odigrali jako loše i da današnje izdanje nije bilo na željenom nivou.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije upisao je u petak treći uzastopni remi u sklopu priprema za novu sezonu, ali su, za razliku od duela sa Genkom i Mehelenom, izabranici Nenada Lalatovića danas prikazali jako lošu igru tokom susreta sa Vašašom.

"Mislim da smo odigrali lošu utakmicu, sigurno najlošiju na ovim letnjim pripremema. Iskreno to kažem iako to nije ništa strašno. Pripremni period služi upravo da igramo i dobro i loše kako bismo se spremili za sezonu" izjavio je posle utakmice štoper Darko Lazić.

Zvezda je dobro otvorila utakmicu, golom novajlije Bogdana Planića koji je do odlaska na odmor uspeo da zaradi i crveni karton.

"Čestitam od srca. Lepo je što je postigao gol i nadam se da ćemo obojica učiti, napredovati uz, naravno, Savu Pavićevića" poručio je Lazić svom kolegi iz zadnje linije.

Darko Lazović složio se sa svojim imenjakom i saigračem da je igra na današnjem susretu bila znatno ispod očekivanog nivoa ali je istakao da pripreme i služe tome, da se uoče nedostaci i isprave do takmičarskih utakmica.

"Nismo odigrali na svom nivou, ali i to su mečevi koji posluže i daju određenu sliku. Zato i jesmo na pripremama, da bismo igrali i dobre i loše utakmice. Mislim da idemo ka dobroj formi i da ćemo sigurno u šampionatu pokazati kvalitet i pobednički mentalitet" rekao je Lazović.

Fudbalere Crvene zvezde nova provera očekuje u ponedeljak protiv ekipe Krška. Nenad Lalatović trebalo bi na tom meču da ukaže priliku rezervistima jer dan kasnije oni ozbiljniji kandidati za mesto u startnoj postavi izlaze na megdan nemačkom Hanoveru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke