UEFA donela odluku - Evo šta čeka PSŽ i Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.10.2018.
17:40
Izvor: Sportske.net

Na zvaničnom sajtu UEFA osvanula je odluka o slučaju koji je Disciplinska komisija pokrenula nakon duela Pari Sen Žermen - Crvena zvezda.

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Kako je i bilo najavljeno, na zvaničnom sajtu UEFA pojavila se odluka u slučaju koji je Disciplinska komisija pokrenula protiv Pari Sen Žermena i Crvene zvezde nakon meča u Ligi šampiona.

Disciplinska komisija UEFA donela je odluku o postavljanju Etičkog i disciplinskog inspektora koji će sprovesti dalju istragu vezano za incidente koji su se dogodili na "Parku Prinčeva"!

To praktično znači da će protiv PSŽ-a i Crvene zvezde biti nastavljen postupak, odnosno da će inspektor kojeg je imenovala UEFA nastaviti da ispituje okolnosti prekršaja koji se francuskom i srpskom šampionu stavljaju na teret.

Pari Sen Žermen je kažnjen sa 20.000 evra zbog kašnjenja početka utakmice, a trener "Svetaca" Tomas Tuhel upozoren je zbog kasnog izvođenja ekipe na teren.

Na zvaničnom sajtu UEFA nije navedeno kada će imenovani etički i disciplinski inspektor završiti istragu, pa samim tim ne može da se kaže kada će biti donesena konačna odluka u postupku protiv dva kluba.

Odluka UEFA
Screenshot/uefa.com

Podsećamo, beogradski klub optužen je pošto su njegovi navijači uzvikivali zabranjene parole na "Parku prinčeva", kao i zbog obračuna navijača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Merseysade Red
Friday, 19.10.2018
08:30

Onaj Albanski tim je isto ovako igrao cijelu sezonu pa je kaznjen na kraju iste.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 18.10.2018
18:19

Tuzilac a ni UEFA ne bi pokrenuli postupak da nema bilo kakvih dokaza tj. materijala za pokretanje postupka. Bice zanimljivo.

avatar
Апис
Thursday, 18.10.2018
17:53

Звезда има забрану 2 утакмице (ПСЖ и Ливерпул) да организује навијаче за гостовања; не добија оних ,,5% улазница у односу на капацитет стадиона" на једном делу трибина. Ипак, Звезда као клуб нема механизме да забрани одлазак на утакмице онима који ,,иду за свој грош". Тако да, ако неко треба да ,,фасује" казну за лошу организацију утакмице, то је ПСЖ. Мада, живо ме занима шта ће тај ,,дисциплински инспектор" измислити као изговор да казни Звезду. Макар новчано ако не може више...

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 18.10.2018
19:54

Nikad Uefa nije bez razloga kaznila Zvezdu. Jesu oni mafioze, ali svaka kazna do sada je bila pravicna. Nasi navijaci su stoka, iako prave dobru atmosferu...

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 19.10.2018
09:03

Нису стока и нису ништа гори од других.