Ugo Vijeira zna ko pobeđuje u Beogradu, koga od Zvezdinih igrača je izdvojio Portugalcima?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 14.09.2021.
22:10
Izvor: Sportske.net

Portugalac deklamuje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Portugalski fudbaler Ugo Vijeira koji je svojevremeno nastupao u dresu Crvene zvezde veruje da će srpski predstavnik biti bolji posle uvodnog duela dva tima u Beogradu.

Derbi grupe "F" Lige Evrope definitivno je susret između Crvene zvezde i Brage, timovi koji su prema svim predikcijama najveći favoriti za plasman u narednu rundu. 

Predstojeći susret je prokmentarisao i nekadašnji golgeter srpskog šampiona Ugo Vijeira dobro poznaje Bragine kvalitete.

"Braga ima odličnu ekipu, uvek su među top tri ili četiri tima u Portugalu, ali... Crvena zvezda će pobediti jer ima faktor domaćeg terena. Mnogi veći klubovi su padali zbog vatrene podrške celog stadiona, tako da smatram da će crveno-beli slaviti samo zbog zvuka Marakane", rekao je Vijeira za "Srpski Telegraf".

Vijeira je izdvojio kapitena Crvene zvezde kao nekog ko bi mogao da napravi razliku.

"Katai je mađioničar od igrača, magija, pleše po terenu. Portugalski mediji takođe su me zvali oko utakmice i rekao sam im da Katai pravi razliku. Da li će to biti gol ili asistencija, svejedno je, od njega se svašta može očekivati", naveo je Vijeira.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke