Umalo drama u Inđiji, Ivanić i Ben pogurali Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.06.2020.
18:57
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv finiš meča.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu u četvrtfinalu Kupa Srbije pošto su u Inđiji savladali domaćina rezultatom 2:1.

Imali su gosti terensku inicijativu na početku meča, ali prvu veliku priliku imala je Inđija sredinom poluvremena kada je Čermeljov udarac glavom zaustavio Borjan.

Uzvratio je Ben nešto kasnije i tako najavio ono što će uslediti do kraja poluvremena.

Reprezentativac Komora prvo je u 35. asistirao Mirku Ivaniću za gol glavom, da bi reprezentativac Crne Gore na isti način "uzvratio" Benu koji je tri minuta kasnije takođe bio precizan glavom.



U drugom poluvremenu, Zvezda je nastavila da preti, Petrović je imao odličan pokušaj sa distance, kasnije je Vukanović pogodio stativu.

Krenula je Inđija na sve ili ništa u poslednjih pola sata, a takav pristup se isplatio domaćim igračima.

Igrao se 86. minut kada je Dimitrov centrirao sa desne strane i uposlio Mihaila Jovanovića koji je lepim udarcem glavom savladao Borjana.

Ipak, Zvezda je uspela da sačuva svoju mrežu do kraja meča i tako ostvari pobedu u pohodu na trofej Kupa Srbije, a trijumf je mogao biti i ubedljiviji da je Tomane umesto stative pogodio mrežu u poslednjim trenucima meča.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kunilingus
Wednesday, 03.06.2020
09:08

Zvezdo gazi ih sve

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 02.06.2020
22:05

Звезда данас није била она права.

avatar
Dorotej
Tuesday, 02.06.2020
19:15

Nije bilo ni drame ni guranja. Neki igrači igraju zato što ih treba prodati. Razumljivo. Imamo prenatrpan kadar, kupovalo se neplanski, "na gomilu". Zvezdin najveći problem je već neko vreme prodaja suvišnih igrača.