Umesto evropskog proleća - KOŠMAR!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.12.2015.
22:58
Izvor: Sportske.net

Neverovatan rasplet u Humskoj! Partizan imao sve u svojim rukama i vođstvo i stopostotne šanse, na kraju prokockao sve i završio učešće na evropskoj sceni.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana doživeli su najveći šok od početka ove burne sezone za njihov tim! I pored ranog vođstva od 1:0 i nekoliko izvanrednih prilika, crno-beli su na kraju poraženi sa 3:1 od Augsburga i Nemcima prepustili već viđeno mesto u prolećnom delu sezone ige Evrope.

Ovo je istorijski uspeh ovog nemačkog kluba na evropskoj sceni.


Početak utakmice kakav se samo poželeti mogao. Prva prava prilika za Partizan je već u 11. minutu meča pretvorena u gol za vođstvo od 1:0.

Bila je to izvanredna kontra crno-belih preko Abubakara Oumarua, koji je pobegao defanzivcima Augsburga i preciznim udarcem iskosa sa desne strane u suprotni ugao savladao golmana gostiju Hica - 1:0 za Partizan!

U par navrata su i gosti u tom delu igre pretili preko Bobadilje i Trohovskog, a Andrija Živković je u 27. minutu propustio priliku da iz još jedne kontre duplira vođstvo crnobelih.

Devet minuta kasnije, trenutak koji je značajno doprineo daljem razvoju događaja. Neoprezan start Nikole Ninkovića na štopera gostiju Karlsen-Brakera koji zbog povrede nije mogao da nastavi igru. Par minuta se ukazivala pomoć gostujućem igralu koga je zatim zamenio Hong Jon-Ho.

I upravo je ovaj igrač u nadoknadi vremena prvog poluvremena uspeo da savlada Živka Živkovića posle slobodnog udarca za Augsburg sa leve strane - 1:1.

Pravi šok je to bio za crno-bele koji su u najvećem delu prvog poluvremena bili bolji rival.

Ovaj gol ih je očigledno uzdrmao, Nemci su povratili samopouzdanje i posle samo pet minuta igre u nastavku, usledio je potpuni preokret u režiji kapitena Augsburga Verhaga. On je u kaznenom prostoru umkao pažnji defanzivaca crno-belih i preciznim udarcem po zemlji savladao Živka Živkovića - 1:2.

Samo minut ranije, mogao je Partizan do vođstva, Oumaru je imao još jednu kontru, ali je suviše oklevao sa udarcem i na kraju je izgubio tu loptu.

Usledila je potomk prava drama do kraja utakmice. Videli smo par odličnih prilik na obe strane, a najbolju za Partizan je propustio Nikola Ninković u 68. minutu, kada je sa preko 25 metara poslao pravi projektil, ali lopta je pogodila prečku. Živković je zatim natrčao na odbijenu loptu i poslao je pored gola.

Na drugoj strani, stopostotna prilika za rezervistu Kajubij, koji je izbio sam ispred Živka Živkovića, ali golman Partizana uspeva da odbrani ovaj udarac i sačuva nadui u evropsko proleće.

Međutim, samo dva minuta posle toga, novi udaracd za Partizan - drugi žuti karton i isključenje za Andriju Živkovića!

Trener Drulović je reagovao uvođenjem Grbića umesto Nikole Ninkovića i ušlo se u veoma uzbudljiv finiš meča!

I pored toga što su imali igrača manje, crno-beli su mogli do izjednačenja u 88. minutu, ali Brašanac propušta stopostotnu priliku, kada je izbio potpuno sam ispred golmana Hica! Lopta odlazi preko gola!

I onda, samo minut kasnije sledi kazna. Osdličan napad gostiju, a njihov najbolji igrač Raul Bobadilja pokazuje zbog čega ima taj epitet - 1:3.

Kraj snova o evropskom proleću...

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, Ćirković, Fabrisio, Subić (Petrović od 65.), Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Ninković (Grbić od 85.), Oumaru.

Augsburg: Hic, Verhag, Janker, Kalsen-Braker (
Hong Jon-Ho od 41.), Stafilidis, Bajer, Ko (Kajubi od 60.), Trohovski, Bobadilja, Matavž, Đi.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

94 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STRELAC
Friday, 11.12.2015
08:33

Sto tako odigraste kuku crni Partizane,ako ste se odlucili na bunker trebali ste pitati Murinja kako se to radi on bi vas savetao,i mozda bi prosli ovako izgubiste bitku bez zrna baruta,nije ni cudo sto vas u ligi svsko dere,sto vas mesi {Zivkovic}odigra rukom,da nije mozda pobrkao nogomet sa rukometom ?????????????.

avatar
Dragan Petković_fb
Friday, 11.12.2015
06:17

Možemo pisati analize do besvesti, odavno je jasno da sastave timova odredjuju menadžeri a ne stvarna potreba ekipe na terenu.Šaponjić je ostao na klupi jer još nije interes da se proda.Čak i trener osrednjeg taktickog znanja primetio bi da mora držati sredinu terena kod rezultata 2-1.Gospoda menadžeri će opet napuniti svoje džepove a šteta po partizan je nemerljiva jer će i neki klinci koji sad počinju pokapirati suštinu.Babović katastrofalan čitav meč dakle umesto lidera (imao ulogu kapitena )naj slabija karika na sredini.nEkipa koja nije u stanju poslednjih 4 minuta drzati loptu u savremenom fudbalu mora da izgubi.Razlog vidljiv prodali igrače odbrane i sredine koji su to mogli.

avatar
Nikola_pg
Friday, 11.12.2015
01:44

Dje onaj fudbalski strucnjak da nam napise kad Partizan igra sledecu utakmicu u Evropi???

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 11.12.2015
01:38

uvjek mi je zao kad neki klub s balkana ispadne ali svima nama mora biti kristalno jasno da bez jake lige nema ni jakih klubova tako da niti necemo biti konkurentni u evropi nikada E sad kako koncipirati jaku regionalnu ligu to je vec neka druga prica za neki drugi dan

avatar
Scepan Scekic
Friday, 11.12.2015
01:14

Uprava napolje!!

avatar
Stanko Bacic
Friday, 11.12.2015
01:08

Ajde, Bozinovu selfi!

avatar
RealanNis
Friday, 11.12.2015
00:58

Nemam sta da zamerim Drulovicu. Postavio je dobro taktiku s obzirom na suplju odbranu, da nam je golman kosmaran cesto i to da nemamo ljudskog spica. Ono sto smo mi promasili se jednostavno ne promasuje ni na treningu. Prvi gol greska u markiranju, drugi gol greska golmana(ne moze da sacuva 1m prostora na strani na kojoj se vec nalazi) a ovamo promasujes 100% sanse. Kako covek da igra ofanzivno kada zna da nam je odbrana kosmar? Kako da igra ofanzivno bez normalnog igraca na sredini(bar defanzivnog), zadnjeg veznog i spica? Celi napad nam se svodi na Zivkovicu i Abubakaru(Ninkovic proradi jednom u 10utakmica).Uprava definitivno treba da leti zbog nikad goreg prelaznog roka i Partizana u istoriji.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 11.12.2015
09:26

A to sto nije ubacio ni Ilica, ni Stevanovica pa ni Bozinova, to je isto dobro sa njegove strane? Zbog cega mu Lekovic nije bio ni na klupi nego je morao da ubaci Petrovica?

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 14.12.2015
09:21

Dobro, onda Saponjica. Poenta je da nije izvrsio trecu izmenu u situaciji u kojoj smo vapili za njom- razumem to da je jedna bila prinudna, ali Ilic, Stevanovic ili Saponjic su morali da udju, a V.B. mozda ne bi lose dosao barem za neki odbitak kod prekida, to se nikada ne zna.

avatar
RealanNis
Saturday, 12.12.2015
01:23

Vidis za Ilica ne razumem ali mi ne mozemo znati sta se desava na treninzima, koliko su igraci spremni, raspolozeni i da li imaju povredu ili nesto. Bozinov nije igrac za ovakve utakmice. Oumaru je imao jednu dugu loptu i dao gol, Bozinovu za gol trebaju bar 2-3 100% sanse koje u ovakvim utakmicama tesko da ce dobiti. A i nije igrac za kontre.

avatar
lakipfc
Friday, 11.12.2015
00:54

Bravo za Darka

avatar
Blazer
Friday, 11.12.2015
00:54

Druloviću zajedno sa ostatkom uprave ODLAZI.....Augsburg prošao zasluženo,ne može se igrati na domaćem terenu odbranom u 30 metara....bilo je pitanje vremena kada će biti gol....i samo ne znam ima li ko da radi sa Brašancom,momak pokazuje može se reći i više od igre,ali završnica izostaje.

avatar
akademski
Friday, 11.12.2015
00:54

Pretpostavljam da svaki normalan i iskren ljubitelj fudbala iz Srbije, ako nije Srbomrzac, oseća tugu. A svako kome je Partizan u srcu i bes. Opredeliti se za taktiku u kojoj se oslanjaš na najslabiji deo tima? Kao, opasno je ako napadamo, bolje da se branimo... Da li to ikome ko prati ovaj tim može da padne na pamet. Partizan je sproveo taktiku najbolje što je umeo. Čak dobro. Imali smo više 100% šansi. Ali, takvu taktiku sprovode timovi sa zrelim i iskusnim igračima koji koriste šanse i koncentrisanim odbranama koje ne primaju onakve golove (kao drugi i treći). Da smo mi njih pritisli, makar posle gola koji smo dali... Ali, to smo mi, a ono su oni. I uvek isto. Da su oni sprovodili samoupravljanje, bili bi još bogatiji nego što su i veoma srećno društvo. Mi kog se god sistema uhvatimo, upropastimo. Toliko laži, manipulacija, gluposti. Moramo mnogo da promenimo u svemu da bismo bili srećniji. A ako ovi iz uprave i dalje ostanu, neću više ni pratiti Partizan. Ne zbog loših rezultata, već zbog loših ljudi. Drulović može i da ostane, ali Vazura, Vučela i Popović, navijajte sa tribina, ako volite Partizan, a ta mesta pustite druge ljude.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 11.12.2015
01:26

Boli nas bas briga da osecamo tugu,kakva tuga rodjace,kad pricaju price namesteno prvenstvo,partizan evropski itd,zato je tako tako,szato se svi smeju

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 11.12.2015
12:38

svaka cast na komentaru, kao navijac Radnickog i vas najveci protivnik, ipak kada bilo koji nas klub igra Evropu ja ne mogu da ga mrzim i uvek navijam za nas klub, i sve sto si rekao u pravu si, a mnogo toga sam ja od letos pricao a nije imao ko da me slusa i vecina je ovde omalovazavala moje tvrdnje a ispostavilo se da sam bio 100% u pravu... pozdrav tebi i vidimo se marta iduce godine na Cairu u direktnoj borbi za Evropu...

avatar
ZubA
Friday, 11.12.2015
00:51

Do malo pre evropsi partizan, sad im ne valja isti taj pa teraju upravu. . . ahahaha koja komedija ee :D

avatar
pavke86.pfc
Friday, 11.12.2015
00:48
avatar
Brat Sergio (La Decima)
Friday, 11.12.2015
00:47

Balkanski mentalitet jednostavno. Steta zbog gola u 90.

avatar
ZubA
Friday, 11.12.2015
17:19

Zato i imam toliko jake lige. Jeste steta, ali kada 45 minuta ne mozes da predjes polovinu (parkiras autobus ispred svog gola) i konstantno cekas neku kontru sta ocekivati onda.

avatar
ZubA
Friday, 11.12.2015
17:59
avatar
PLAYBOY
Friday, 11.12.2015
00:42

Realno sa onakvom igrom nisam ni ocekivao da cemo proci dalje...Drulovic veze nema sa trenerskim poslom, a igraci izuzev Abua su odigraci kao p.... Toliko od mene i mog pracenja utakmica ovih balvana...dok se nesto drasticno ne promeni ja ih vise ne pratim

avatar
dinEdo
Friday, 11.12.2015
01:19

Brate, nisi u pravu,vjeruj mi. Momci su se danas borili, cak je Abu na kraju bio jedan od losiji,jer mu je ponestalo snage, pa samo kad se setim da je proturio onu loptu za kontru, bilo bi 1 na 1, ali ipak, samo jedan faktor danas nije bio uz Partizan a to je sreca

avatar
Stefan Lazović
Friday, 11.12.2015
00:41

13.10. Rad - Partizan

avatar
Nikola_pg
Friday, 11.12.2015
01:40
avatar
Ako cemo realno
Friday, 11.12.2015
00:36
avatar
claudio canidja
Friday, 11.12.2015
00:34

Fljamurtari,pa Artmedija,Ludogorec pa veliki SAMROK. I sad Auzburg ,da li ima vecih blamova srpskog fudbala od vojnog kluba

avatar
Raky_b
Friday, 11.12.2015
00:56

ima, izbacivanje iz evropskih takmicenja jednog drugog kluba zbog lazi i prevara.

avatar
Ulquiorra Cifer
Friday, 11.12.2015
01:13

I zvezda ispadala od ovog tima čije si ime ukucao velikim slovima, ehh

avatar
REFF
Friday, 11.12.2015
00:31

IDEMO NA ZIMOVANJE U AUGSBURG :)

avatar
pjana
Friday, 11.12.2015
01:26

hahahahahaha nemoj da ih zezas :D

avatar
Benz9
Friday, 11.12.2015
00:30

kada pisete clanak koji ce procitati veci broj ljudi pozeljna je barem umjerena doza objektivnosti....ne znam koju ste vi utakmicu gledali ali ja veceras nisam vidio nijedan smislen partizanov napad sve tamo do 60-te minute...imali su vliku san su da prodju dalje ali sa onakvom igrom nisu ni zasluzili prolaz...ne znam cemu toliki strah i bunker tokom citave utakmice jer augsburg veceras nije odigrao nista posebno...da je partizan od pocetka igrao kao u periodu od 60-te do 80- minute druga bi se pjesma pjevala,ovako steta za veliku sansu za euro-proljece....

avatar
Petar Petar
Friday, 11.12.2015
02:37

Partizan tako igra celu jesen. Nista novo i nista sto vec nije vidjeno. Zar mislis da bi Zvezda imala 30 bodova prednosti da ovaj tim vredi bar nesto?

avatar
Benz9
Friday, 11.12.2015
18:00

ne pratim njihove utakimice tako ne znam kako igraju u domacem prvenstvu,ali kad procitas clanak stice se utisak da je partizan odigrao poput bajerna i razbucao augsburg,ali eto jbg nisu uspjeli iskoristiti svoje sanse...a ko god je gledao zna kakvo je stanje...

avatar
Petar Petar
Friday, 11.12.2015
00:23

Znaci, svaka vam cast. Ovaj Partizan treba da napravi promene na svim nivoima (uprava, trener, igraci) da bi malo zalicio na tim. Pola igraca bez samopouzdanja, pola sa previse samopouzdanja i nonsalantnosti i kamila Babovic (naveci maler koji hoda po kugli zemaljskoj). I treba obratiti paznju kada se regrutuju igraci na koeficijent inteligencije jer je prosto nemoguce da mi iz utakmice u utakmicu u Evropi dobijamo skoro identicne crvene kartone (zbog igranja rukom bez mozga, zbog sutiranja lopte posle zvizduka). Ovo je sramota da dodje jedan osrednji tim kome treba tri gola i oni ti ih daju bez ikakvih problema. Mada kad bolje razmislim ako mi primamo po tri gola u nasoj ligi sto nam ih Nemci ne bi dali. Tuzna ekipa,sa tuznom igrom, sve u svemu sezona za zaborav. Tacno sam znao kad sam video ekipu sa Babovicem, Ninkovicem i Fabrisiom da to nece izaci na dobro. Ne kapiram sta je trouglasta glava cekala sa trecom izmenom i uvodjenjem Ilica na teren umesto kamile? Jednom recju ovo je TRAGEDIJA. Definitivno ih ne gledam vise dok se ne promeni 90% stvari u ekipi i oko nje.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 11.12.2015
00:55

trouglasta glava!!! hahaha jos se smejem

avatar
Dača
Friday, 11.12.2015
01:19

‚‚Ovaj Partizan treba da napravi promene na svim nivoima (uprava, trener, igraci)''... nNeće se promeniti ništa, sve će ostati isto jer ovo je Srbija. Urnebesne izjave Partizanovih čelnika tek treba očekivati. nDrulović je pokušao da glumi Murinja (autobus formacija) ali je njegov autobus imao ćelave gume pa je proklizao sa puta ka Evropi, sleteo u ambis i sad dole na dnu čeka izlazak nove knjige serijala ‚‚Pesma leda i vatre'', pod nazivom ‚‚Vetrovi zime''. nNakon toga će uslediti i sedma knjiga ‚‚San o proleću'', pa će naši vajni stručnjaci, naš Mesi, Ramos i ostali imati sasvim dovoljno materijala da čitaju gde su pogrešili. Ko zna, možda nešto iz toga i nauče a sve do tad će se ovakav način igre i svi slični pokušaji da se dočeka proleće u Evropi, završavati u suzama.

avatar
Arsenal i Partizan 1
Friday, 11.12.2015
00:20

Bog je odlucio kako ova utakmica da se zavrsi ,drugog objasnjenja nema..

avatar
Vesko Zvezda 87
Friday, 11.12.2015
01:22

da da BOG, jer BOG sve vidi...

avatar
ACACHELSEA
Friday, 11.12.2015
00:18

Utisci:1 sramota da posle vodjastva igras bunkern 2 igraci nemaju snage da igraju vise od 60 minuta,primer Brasanac i njegova kontra i vucaranje igraca po terenu zadnjih pola sata.n 3 Zivkovic opet pokazuje kada je vazna utakmica da ne moze da je istrpi psiholoski,dokaz promasaji u proslosti Ludogorec,Bate Borisov i ovo veceras,ljudi ja ne zmnam sta vidite u njemu ali on nikada nece biti kapacitet za neki veliki tim a svi ga zovu Srpski mesi.Mesi ne igra i ne ponasa se ovako kao on radi,pogotovu ponasanje po iskljucenju i igranje rukom.n 4 Abu je dao gol ali dribla samog sebe i okleva kada je kljucni pas n 5 Brasanac,nemam komentar za njega i ono sto je uradion 6 Sve us vemu pristup i ponasanje cele ekipe ne zasluzuje prolaz dalje i treba cestitati Nemcima na pristupu mecu i njihovoj borbenosti i verovanju u dalji prolaz sto su i pokazali i uradilin 7 Grobari su pokazali veceras da su jedni od najboljih navijaca na svetu.

avatar
degrobarizator
Friday, 11.12.2015
10:52

Druze nisi u pravu, mali Zile je bio jedna od retkih svetlih tacki u Partizanu i veceras i tokom cele sezone. Jeste glupo dobio kartone ali da nije bilo njega ne bi bilo ni grupe LE niti kakve-takve sanse za prolaz. Pokazi malo respekta. Zvezdas sam ali realno gledno Zile je buducnost naseg fudbala.

avatar
degrobarizator
Saturday, 12.12.2015
15:00

To je tvoj stav ali moje misljenje je da nije bilo malog Zileta ne bi Partizan ni stigao do grupne faze. Ako pogledas malo unazad videces da Partizan igra samo kada je mali u timu.

avatar
ACACHELSEA
Friday, 11.12.2015
23:06

Smatram da kako ga ljudi dizu u nebesa mora mnogo bolje da igra pogotovu utakmice koje mnogo odlucuju i koje su pod pritiskom.Jos ni na jednoj nije pokazao taj talenat.

avatar
Ivan Micic
Friday, 11.12.2015
00:16

Fotografija je vrh!!!

avatar
LuckyStrike
Friday, 11.12.2015
00:15
avatar
Stanko Bacic
Friday, 11.12.2015
00:15

Ja i nezalim nesto mnogo vaj poraz,jer sam ocekivao da ce da se povuku u defanzivu i da ce da cuvaju rezultat.Brasanac i donekle u zadnjoj sansi Abubakar tragicari!!!

avatar
Brazilero11
Friday, 11.12.2015
00:15

U, ne znam sto da napisem, kako se osjecam posle ovoga, uzas, blagi uzas... Volim Partizan !

avatar
akademski
Friday, 11.12.2015
00:14

Ne morate biti stručnjak, pogledajte statistiku. Odbrana je znatno slabiji deo Partizanovog tima. Ne zato što primamo golove iz kontri (i to), nego zato što nemamo dobre igrače. Izlazak Fabrisia i stoperski par Bandalovski Ćirković je doneo nešto bolju igru, do utakmice protiv Vojvodine, koju je u više navrata prokockao Ninković. Grbić igrao odlično beka, a on i Živković bi bili noćna mora za slabu Nemačku odbranu. Kad god smo ih napali imali smo šansu. Ali, mi smo se plašili šansi. Iskompleksirani. Brašanac je dva puta, ima se utisak, zažmurio i šutnuo. Ispali smo jadni, izgubili Evrosko proleće, novac, ugled, a već odavno i prvenstvo. SMENITE TRENERA i EKONOMA. Oni su krivi. Vučela i Vazura znaju šta treba. Bravo!

avatar
116 GODINA VELICINE
Friday, 11.12.2015
00:13

Artmedija 2, Strazbur 2. Ni Gospod Bog ne moze da zadrzi ovu upravu i ovog trenera, sacuvaj me Boze i sakloni kakvo zlo je uslo u nas klub...

avatar
Ivan Micic
Friday, 11.12.2015
00:57

Mnogo ste malerozni sa ovom upravom!!! Dok je bio Đura na čelu Partizana,mnogo ste bolje izgledali,on je bio vaša talija!!!

avatar
Petar Petar
Friday, 11.12.2015
01:44

Na zalost ispostavilo se tacnim ono sto sam pisao o Drulovicu. Mi apsolutno nista njegovim dolaskom nismo dobili. Na stranu to sto mi nemamo igrace koji realno mogu da igraju ozbiljan fudbal, racunam tu i one najbolje medju njima, ali ja sam primetio da Drulovic i kada je vodio one klince jednostavno covek nema veze sa zivotom. Tu titulu smo osvojili iskljucivo zahvaljujuci Rajkovicu i Mitrovicu. Ekipa jednostavno nema nikakvu fizionomiju, nema osmisljenih akcija, sve nase sanse su proizvod nekog pojedinca i njegove inspiracije. Dalje, vracanje Fabrisija u tim posle tolikog vremena je klasicno samoubistvo. Niti je on dobar na stoperu, niti je Bandalovski dobar na beku. Abu je posle gola podecao vise na pauna nego na fudbalera. Znaci ako na ovoj utakmici nije uspeo nista (osim srecnog gola), onda ne znam na kojoj ce. Njegova izgubljena lopta gde imamo dva na jedan je imala za posledicu treci gol. Ima hektar terena da je pusti u prazno i pretrci igraca a on se saplete od lopte. Mislim!!! Dalje, Brasanac je definitivno nas najbolji igrac, ali dzaba mu sve kad je ove sezone ispromasivao za tri zivota. Zile je presiguran u sebe, ali i on kao i Brasanac ima blokadu kada treba gol da se da. Tada mu te sigurnosti fali. Potez rukom necu ni da komentarisem, totalno bez mozga i da vise misli na svoje postupke nego sto se dernja svakom na terenu to ne bi uradio. Babovic je i def igrac manje za nas, covek kao da vuce plug kad trci i pored toga sto je ubedljivo najsporiji treba mu deset metara da se zaustavi, ili okrene kao da juri 200 na sat. Primamo pacerske golove, nismo agresivni na sredini i masimo sve sto se moze omasiti, uz to imamo alibi trenera, pa nista drugo i nije moglo da se ocekuje. Ovo je jedan od najtezih poraza, jedna je stvar kad juris rezultat pa ne uspes, a potuno druga je kad treba da ne primis tri a primis ih. NE ZNAM KOLIKO NAM LEKCIJA TREBA DA BI NAUCILI DA U EVROPI AKO SE BRANIS SA SVIH JEDANAEST NISTA DOBRO NECE BITI PO TEBE. TO SU SVE EKIPE KOJE ZNAJU NESTO FUDBALA I SVAKA OD NJIH CE TI DATI DVA-TRI KOMADA. Jednostavno, mogu tako da igraju ekipe poput Celzija, ili Juvea, ali oni imaju stofa za tako nesto, ne moze ekipa koja i u nasoj ligi primi gol kako neko predje centar. Ja za ovu sezonu dizem ruke od njih, nema svrhe jer jednostavno nema kvaliteta i svako dalje nerviranje nema smisla nikakvog. A uprava ako ne potrosi pet miliona na pojacanja i pocne da sklapa normalan tim za sledecu sezonu (na celu sa normalnim trenerom a ne sa eksperimentima tipa Kiza i Drula) treba odmah da se pokupi i da ode. Oduzio sam, a nisam napisao ni deseti deo onoga sto mislim o ovoj ekipi, treneru i upravi (narocito o njima).

avatar
116 GODINA VELICINE
Friday, 11.12.2015
01:27

Ne daj Boze nikome da ima dve takve uprave, samo cu ti to reci...

avatar
iskusna vezara
Friday, 11.12.2015
00:13

kad se postavis kao cka tako i prodjes..

avatar
DeMarkus
Friday, 11.12.2015
01:20

Najbolji komentar i jedini razlog ispadanja iz LE. Cak i protiv Atletika u oba meca bi bolje prosli da su igrali moderan presing na loptu i takmicili se. Medjutim nasa struka je zatucana sa ovim stilom igre da je postalo besmisleno i komentarisati...

avatar
Blazer
Friday, 11.12.2015
00:13

Svaka riječ je suvišna.....Druloviću zajedno sa ostatkom uprave ODLAZI.....Augsburg prošao zasluženo,ne može se igrati na domaćem terenu odbranom u 30 metara....bilo je pitanje vremena kada će biti gol....i samo ne znam ima li ko da radi sa Brašancom,momak pokazuje može se reći i više od igre,ali završnica izostaje.

avatar
KraljBre
Friday, 11.12.2015
00:13

Zašto košmar? Kad je zadnji put neki nas klub vodio nbitku za prolazak grupe do poslednjeg kola? Navikli smo da nasi klubovi zavrsavaju takmicenje u Evropi posle vec tri kola. A Partizan je odigrao odlicno i predstavio Srbiju cija A selekcija ne moze da pobedi ni Jermeniju. Takodje je podigao koeficijent znatno a da ne govorim koliki je novac uzeo. BRAVO PARTIZANE!

avatar
116 GODINA VELICINE
Friday, 11.12.2015
01:11

Bravo za komentar...

avatar
pjana
Friday, 11.12.2015
01:27

Cime se ti ponosis. Zato vam je tako kako vam je!

avatar
strucnabudala
Friday, 11.12.2015
00:12

Ovo je u isto vreme i smesno i zalosno. Naivno su ispali, prvi gol na kraju prvog, drugi na pocetku drugog, a treci na kraju drugog poluvremena. Ovo je verovatno najlosija odbrana Partizana ikada.

avatar
Stanko Bacic
Friday, 11.12.2015
00:11

Nema veze idemo dalje!Nekim ova utakmica bude pouka za buducnost!

avatar
disqus_w4jTtqon2K
Friday, 11.12.2015
00:50

Više sreće drugi put.

avatar
Дадоредстар
Friday, 11.12.2015
00:07

Mnogo ste loši mnogo!!!??Sramota !!!??

avatar
Stanko Bacic
Friday, 11.12.2015
00:18

A vi vidim igrate evropu svake godine pa mozete da nam kazete.

avatar
Stanko Bacic
Friday, 11.12.2015
00:36

A vidim vi igrate redovno ligu evrope i ligu sampiona pa mozete da nam kazete.

avatar
pre svega SRBIJA!!
Friday, 11.12.2015
00:06

Ovo vam je sve rezija za nas navijace ... Palimo se na ucesce dalje a od trenera nema ni slovo ,,t'' jer ne menja nikog da imaju svezine a andrija ne znam sta umislio? Pitam se ko je koliko zaradio na ovo? Dok se nesto vise ne promeni ne pratim nas fudbal...

avatar
akademski
Friday, 11.12.2015
00:06

Sjajna taktika, kad bi je sprovodili Italijani, Španci, Portugalci, pa i Nemci. Ovako, sa golmanom koji je direktni krivac za prvi i treći, a verovatno i za drugi gol (zakucan za liniju kod drugog i trećeg, kod prvog mu prošla kroz ruke), koji postavljen pre nego Kljajić koji baš ume da prati akcije i istrčava i postavlja se, sa taktikom navlačenja na svoj gol, a mi ćemo iz kontri... To zahteva koncentraciju, koju naši igrači nemaju,. Ni u napadu ni u odbrani. Izgubili smo od slabijih kojima smo dozvolili, bezrazložno, da budu bolji u svakom pogledu. Igrali smo dekoncentrisano, uplašeno i dobili smo ono što su ova uprava i ovaj trener tražili.

avatar
Zoran Vukic
Friday, 11.12.2015
00:05

kukavcija igra se nesplati nikad da budemo dicplinovani Drulo zbogom vizur odlazi grske skupo placene

avatar
LfcKutinjoo
Friday, 11.12.2015
00:05

Posle dva kola dokazali su da nisu autsajderi vec da sa dobrom igrom mogu da pobijede sve, nakon 3 i 4 kola vidjelo se da svaki tim ima pad u igri, da su mentalno jako dokazali su pobjedom nad Alkmarom ali ovo veceras je ocaj! Citavo prvo poluvr dobro odigrano i onda se izglupirase u 46 minut. Drugo pol jos gore, Drulovi cuva Ilica na klupi a puti balerinu od Babovica i Ninkovica... Ipak momci sve cestitke

avatar
Liverpool_Zvezda
Friday, 11.12.2015
00:03

Šamar svim navijačima koji su ovde slavili prolazak dalje i podsmevali se Zvezdi. Ispali ste od slabijeg protivnika koji nije zaslužio da prođe dalje, ali to je taj Nemački mentalitet - nema odustajanja. Stara fudbalska poslovica ,,Svi igraju fudbal, samo Nemci pobeđuju.''

avatar
33
Friday, 11.12.2015
00:03

Svi kompletno napolje, igrači i uprava! Dosta ste blatili ime Partizana!

avatar
O\'Sullivan147
Friday, 11.12.2015
00:02

Umjesto da pobjede sa 3 razlike oni se brane od 10 minuta...uopste mi nije zao kad su kukavice...

avatar
Friday, 11.12.2015
00:02

Šteta.. Onu priliku u 88. Brašanac nije smeo da propusti..

avatar
pjer
Friday, 11.12.2015
00:00

sad se ne vice uprava napolje. gde ste bili kad se zavrsio prelazni rok a od pojacanja nista

avatar
United_forever
Thursday, 10.12.2015
23:59

Brasanac sine, ono se ne masi u ovakvim utakmicama.