"Univerzalni vojnik" iz Kraljeva oduševio, a podbacio je onaj od kojeg se to najmanje očekivalo! (OCENE)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 11.12.2018.
23:34
Izvor: Sportske.net

Evo kako su odigrali fudbaleri Zvezde.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su poraženi od Pari Sen Žermena u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona i tako se oprostili od elitnog takmičenja.

Pokazali su Parižani klasu i zasluženo prošli dalje kao prvi u jednoj jako teškoj grupi, a Zvezda nije razočarala te navijači zaista nemaju šta da zamere svojim fudbalerima.

Ovako smo mi videli igru srpskog šampiona.

Milan Borjan (5,5) - Odigrao je najslabiji meč u Ligi šampiona, a primio je manje pogodaka nego u Parizu. Imao je nekoliko intervencija, ali navikao nas je na bolja izdanja.

Filip Stojković (6) - Morao je da odigra na poziciji štopera silom prilika, videlo se da mu to ne leži previše, Suviše je lako ispao kod gola Nejmara, ali Nejmar je to.

Marko Gobeljić (7) - Slabo je odigrao prvo poluvreme, preko njegove strane je i postignut prvi pogodak kada ga je Mbape pretrčao. Međutim, u drugom delu meča videli smo potpuno drugačijeg "Univerzalnog vojnika" iz Kraljeva

Miloš Degenek (6) - Nešto bolji od dvojice centralnih defanzivaca, trudio se da neutrališe Kavanija, ali na kraju nije uspeo u tome. Imao je nekoliko bitnih intervencija, naročito u vazdušnim duelima.

Milan Rodić (5,5) - Jako slaba partija reprezentativca Srbije, u ofanzivi nije bio previše prisutan, mada mora se priznati da nije preterano grešio u defanzivnom delu igre.

Dušan Jovančić (6) - Svojim potezima je pokazao da može da bude vrlo bitan faktor i u jačim ekipama, ali kao da mu fali iskustvo igranja velikih utakmice jer nakon takvih poteza često je sledila greška. Ne tako loše izdanje.

Goran Čaušić (6) - Neumorna radilica, bilo ga je po celom terenu. Pretrčao je najviše, ali navijači od veziste Crvene zvezde traže nešto više od toga. Dobro je pokrivao sredinu zajedno sa Jovančićem.

El Fardu Ben (6) - Svoje sjajne igre u Superligi nije preneo protiv Parižana, napravio je pometnju u nekoliko navrata, ali bez konkretnog učinka. Vrlo aktivan u defanzivi.

Marko Marin (6) - Bio je vrlo živahan i želeo je loptu, ali kao da se nije dovoljno dobro kretao i otvarao kako bi je preuzeo. Pokušao je da "bocne" Bufona što se ne čini tako često, viđali smo i bolja izdanja.

Veljko Simić (5,5) - Vrlo slaba partija fudbalera koji je pokazao da će biti pravo pojačanje u Superligi Srbije. Ipak, Liga šampiona je neki drugi nivo, a Simić se nije prikazao u najboljem svetlu.

Milan Pavkov (5,5) - Borio se, trudio i ginuo na terenu, ali nije imao dovoljno dobru podršku saigrača. Dobro neutralisan od strane sjajnog Markinjosa i beskompromisnog Tijaga Silve nije ni mogao više od onoga što smo videli večeras.

IZMENE:

od 72. Ričmond Boaći (5,5) - Nije doneo prekopotrebnu razliku u navalu, odigrao je slično kao Pavkov.

od 72. Lorenco Ebisilio (6) - Njegov ulazak je razmrdao saigrače koji ipak nisu imali snage da ga isprate do kraja meča. Solidna partija.

od 86. Dejan Joveljić (-) - Premalo minuta da bi bio ocenjen.

TRENER:

Vladan Milojević (6,5) - Ponovo nije štimalo u prvom poluvremenu, pa je trener Zvezde imao "popravni" na pauzi. Drugo poluvreme je već druga priča, u tom delu susreta smo videli ono što navijači očekuju od "Crveno-belih". Međutim, kako smo već i rekli - ovo je druga dimenzija fudbala. Milojević je svoj evropski ispit položio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Wednesday, 12.12.2018
10:49

Polozio Miloje sa 17 komada na 5 utakmica i sa najvecim budzetom u istoriji srpskog fudbala!

avatar
Wednesday, 12.12.2018
08:12

Na zimu ili leto prodati Sumailu, Jevtovića, Simića, Srnića, Čaušića i Sojiljkovića. Melega još ostaviti, jer još nije dobio pravu šansu. Na leto umesto njih dovesti 3 top igrača i mi smo mirni.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 12.12.2018
00:56

Miloju zameram samo Simica ostalo je odradio maestralno . Od igraca jedino me Rodic razocarao , kod 3 gola je mogao bolje reagovati . U ofanzivi nikad nije bio neki majstor al ga je bar odbrana krasila . Sve u svemu bilo je lepo dok je trajalo , nadamo se sledece sezone opet . Zvezdaa

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 12.12.2018
00:46

Лоше смо отворили утакмицу као и све до сада. Да смо прво полувреме почели као друго могли смо нешто урадити.