Uoči duela Zvezde i Dinama Savo hvali "Turnir prijateljstva"

Autor: Beta Beta
sreda 18.06.2014.
22:08
Izvor: Beta

Proslavljeni fudbalski reprezentativac Savo Milošević izrazio je zadovoljstvo činjenicom da "Turnir Prijateljstva" u Bijeljini protiče u najboljem redu i što je u potpunosti opravdao očekivanja.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Organizator fudbalskog Turnira prijateljstva Savo Milošević rekao je danas da je prezadovoljan kako je protekao prvi deo tog takmičenja i da je ponosan zbog toga.

"Sve protiče u najboljem redu i sve ekipe su, koliko vidim, prezadovoljne što se uopšte dešava jedna ovakva manifestacija. Zaista sam prezadovoljan i presrećan. Imamo veliki broj gostiju sa strane, tako da zaista možemo da budemo ponosni. Očekujem da polufinale i finale budu kruna turnira", rekao je Milošević uoči polufinalnih susreta.

Fudbaleri Crvene zvezde, Dinamo Zagreba i OFK Beograda plasirali su se danas u polufinale Turnira prijateljstva za igrače rođene 2000. godine.

Ranije je plasman u narednu rundu obezbedila i Olimpija.

Zvezda će u polufinalu igrati protiv Dinama u petak u 16.30, dok će se sat i po ranije sastati Olimpija i OFK Beograd.

Milošević je naveo da su reakcije fudbalske javnosti "fantastične" i postoji obaveza da turnir postane tradicija.

"Dosta ljudi iz fudbalskog sveta je znalo za moju ideju, ali dok se nešto ne pokrene uvek postoji sumnja kako će sve teći. Ipak, sve vreme sam bio siguran da će ideja biti prepoznata od strane svih klubova u regionu i da će se rado odazvati pozivu. Tako je i bilo", kazao je Milošević.

Prema njegovim rečima, takmičenje teče i preko očekivanja.

"Hvala svima na trudu koji su uložili u organizaciju i svim gostima. Veoma smo ponosni na ambijent koji imamo ovde", dodao je Milošević.

Turnir prijateljstva su svojim prisustvom obeležili Dragan Ćirić, Ivan Tomić, Goran Pandurović, Radmilo Mihajlović i Husref Musemić, a na polufinale će doći Srećko Katanec i Dejan Savićević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke