''Uopšte nema lakih rivala u Superligi''

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.12.2020.
14:17
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Vinsent Eze rekao je danas da u Super ligi Srbije nema lakih protivnika, ali da veruje da njegova ekipa može da pobedi Javor u predstojećoj utakmici 18. kola.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog igraju u petak od 18 časova na svom terenu protiv Javora, utakmicu 18. kola Super lige.

"Zaista bitan meč za nas protiv Javora. Neće biti lako, ali nije to slučaj samo sa ovom utakmicom, uopšte nema lakih rivala u Superligi. Ulazimo u duel sa Ivanjičanima sa pozitivnim mislima, verujem da možemo da dođemo do veoma važne pobede", rekao je Eze za klupski sajt.

Posle 17 kola Čukarički je peti na tabeli sa 29 bodova, a Javor zauzima 13. mesto sa 18. Eze je rekao da je, po plasmanu na tabeli, njegova ekipa favorit u predstojećem meču.

"Kada bi to bio kriterijum, Čukarički bi bio favorit protiv Javora. Ali, nema lakih utakmica u srpskom šampionatu. U svakom meču najbitniji je rezultat i nadam se da ćemo duel protiv Ivanjičana završiti trijumfalno", naveo je on.

Nigerijski napadač, koji je ove sezone postigao četiri gola, rekao je da je delimično zadovoljan igrom svoje ekipe i plasmanom na tabeli.

"Ne bih mogao da kažem da sam u potpunosti zadovoljan. Mogli smo da budemo u boljoj poziciji, samo da smo imali malo više sreće u nekim prethodnim utakmicama. Ipak, ovo je tek prvi deo sezone, a razlika između Čukaričkog i vodećih timova nije velika. Nadam se da ćemo uspevati da pobeđujemo u serijama i da ćemo doći do pozicije koju zaslužujemo", naveo je Eze.

On je imao problema sa povredama ove sezone, a upitan da li je sada potpuno spreman, rekao je da je dobro i da je spreman za sve izazove.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 10.12.2020
21:00

E, moj Eze, KAKO ZA KOGA, puno ti soli moras pojesti dok shvatis gdje se nalazis, meni je trebalo 20 godina .......