Urošević: "Najteži period u istoriji kluba, nezadovoljni smo!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 26.04.2023.
21:19
Izvor: Sportske.net

Kapiten Partizana nakon 170. ""večitog" derbija.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Partizana Slobodan Urošević rekao je da njegova ekipa nije zadovoljna današnjim remijem protiv Crvene zvezde, pogotovo zbog stanja na tabeli Super lige Srbije.

"U ovoj situaciji, ne možemo da budemo zadovoljni. Hteli smo pobedu. Mislim da je bilo šansi na obe strane, možda smo mi imali neke za nijansu zrelije šanse, ali ih nismo iskoristili. Izostao je gol kako bi utakmica bila još zanimljivija", rekao je Urošević za Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras na stadionu u Humskoj nerešeno0:0, u utakmici 32. kola Super lige Srbije.

"Ne možemo da budemo zadovoljni, pogotovo što je stanje na tabeli takvo. Išli smo na pobedu, nismo uspeli", rekao je Urošević.

Crveno-beli, koji su za vikend potvrdili šestu uzastopnu titulu, na prvom mestu na tabeli imaju 86 bodova. Partizan je četvrti sa 58 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina, odnosno ima četiri manje od TSC-a, a sedam od Čukaričkog.

"Svako ko prati Partizan zna da je ovo najteži period. Teret postoji, ne možemo da pobegnemo od toga, tu smo gde smo", rekao je Urošević.

"Ostalo je još par kola... Na kraju sezone kad se podvuče crta, svako mora da zna da je dao sve od sebe, pa ćemo videti dalje šta će biti", zaključio je Urošević.

U narednom kolu Partizan gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke