Vanić: "Bio je ovo častan poraz"

Autor: Beta Beta
subota 07.11.2015.
22:30
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba ekipe Metalca Nenad Vanić pohvalio je svoje igrače uprkos porazu od Crvene zvezde rekavši da je presudio individualni kvalitet lidera Superlige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Metalca Nenad Vanić rekao je da je njegova ekipa pretrpela "častan poraz" u večerašnjem okršaju sa liderom domaćeg šampionata.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Individualni kvalitet je presudio. Zvezda je bolji rival. Zadovoljan sam igrom mojih igrača. Došlo je do malog pada koncentracije u završnici prvog dela igre. Tada to nije smelo da se dogodi" kazao je Vanić.

Crvena zvezda je u okviru 17. kola Superlige Srbije savladala Metalac rezultatom 2:0, golovima Bruna Matosa u 45. i Huga Vieire u 77. minutu meča.

"Zadovoljan sam u principu igrom mojih igrača. Ispoštovali su dogovor... Cilj nam je bio da Zvezda što duže ne postigne gol. Bio je ovo častan poraz" rekao je Vanić.

Ekipa Nenada Vanića u narednom kolu dočekuje Jagodinu koja u nedelju od 17 časova igra protiv Partizana svoj meč 17. kola Superlige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Србија Звезду воли
Sunday, 08.11.2015
10:02

Vanicu u pravu si jer s obzirom koliko je ova Zvezda mocna danas je velika cast izgubiti od Zvezde samo sa dva gola razlike.

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Sunday, 08.11.2015
00:29

Tako je, Vanicu- castan, nego sta! Pravi si! Hajde sad da stanes u red za naslednika...