Vanić: "Zavoljni smo rezultatom, ali moramo izvući pouke"

Autor: Beta Beta
petak 04.12.2015.
21:26
Izvor: Beta

Trener Metalca Nenad Vanić rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Novim Pazarom, ali da njegovi fudbaleri moraju da izvuku pouke iz te utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Borili smo se za tri boda, ali izvući ćemo pouke iz utakmice koju smo na sreću dobili. Ne znam šta bi se desilo da smo i ovo ispustili. Mnogo muka smo pretrpeli poslednjih 15-20 minuta. Zadovoljni smo na kraju", rekao je Vanić za televiziju Arena posle utakmice u Gornjem Milanovcu.

Metalac je pobedio Novi Pazar sa 3:2 u 20. kolu Super lige, posle čega je prestigao protivnika na 11. mestu na tabeli.

Domaćin je imao tri gola prednosti, gosti su uspeli da smanje na 3:2, ali ne i da izjednače, iako su imali inicijativu u finišu susreta.

Vanić nije bio zadovoljan sudjenjem, a prema njegovim rečima arbitar je olako dosudio penal za protivnika kod prvog gola Pazara.

"U Gornjem Milanovcu sve što nije - jeste. Ovde je svaka ekipa zaštićena. Penal je olako sviran, ali neću ja stalno da budem taj koji kritikuje sudije. Igramo totalni fudbal, moramo da damo tri čista gola da bismo dobili utakmicu", kazao je Vanić.

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je da njegova ekipa nije imala snage za izjednačenje.

"Nismo odigrali loše, na momente smo igrali jako dobro. Nažalost, nismo imali snage da izjednačimo. Poslednjih 20 minuta uliva nadu, dominirali smo i jedan deo prvog poluvremena, ali nismo to uspeli da materijalizujemo", rekao je Ivančević.

On je istakao da je neobjašnjiv način na koji njegova ekipa prima golove.

"Celog života sam kao golman bio kriv i rekao sam da više nikada neću kriviti golmana. Nažalost, to se dešava, nama stalno u poslednje vreme i to skupo plaćamo. Neobjašnjivo je kako primamo golove, neverovatno za ozbiljnu ekipu. Tu moramo nešto da promenimo", kazao je Ivančević.

Metalac će u sledećem prvenstvenom kolu gostovati Voždovcu, dok će Novi Pazar igrati protiv Spartaka u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke