Vanja bi kao Luka Jović

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.03.2017.
20:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi napadač Crvene zvezde Vanja Vučićević napravio je zanimljiv osvrt na predstojeći duel sa moskovskim Spartakom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije i trenutni lider domaćeg prvenstva ugostiće u subotu prvoplasirani tim ruske Premijer lige. Crvena zvezda i Spartak iskoristiće pauzu u nacionalnim prvenstvima da odmere snage na našem najvećem stadionu.

Jedan od momaka koji bi mogao da dobije šansu u ovom prijateljskom susretu svakako je i Vanja Vučićević, mladi napadač koji ne krije da bi voleo da iskusi sudbinu Luke Jovića.

"Znam kako je bilo na otvaranju stadiona u Moskvi, pričali smo u svlačionici dosta o tome. Naravno da bih jako voleo da podelim sudbinu Luke Jovića koji je zatresao mrežu Spartaka, a potom dobio i značajniju ulogu u prvom timu Zvezde" rekao je Vučićević.

Bivši napadač Crvene zvezde Luka Jović imao je tu čast da se upiše u strelce na prethodnom prijateljskom meču dva kluba, a dobro je poznato da je nakon toga vrlo brzo napustio klub i otišao u Benfiku.

"Bio bih presrećan ukoliko bi nakon ove utakmice i moja karijera krenula putem kojim je išla i mojim nešto starijim kolegama" dodao je Vanja Vučićević.

Ukoliko u subotu dobije priliku da igra Vanja Vučićević će upisati debi pred Zvezdinim navijačima, a to za mladog napadača predstavlja veliku čast.

"Nadam se da ću zabeležiti debi baš na ovako velikoj i značajnoj utakmici, to bi mi bila izuzetna čast. Što se više bliži meč pojavljuje se po malo trema. Ukoliko dobijem šansu sigurno mi pred sam izlazak na teren neće biti svejedno, ali to je trenutak koji jako dugo čekam" zaključio je Vanja.

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Spartaka biće odigrana u subotu, 25. marta, od 18 časova, a očekuje se da "Delijama" u goste stigne oko 10.000 navijača ruskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiic No.1
Friday, 24.03.2017
15:54

Za sve strucnjake ne znam sta su grujic,rajkovic,ristic,jovanovic,adzic,racic nego nasa deca,i da igrali su kod grofa,da ne forsira mlade ne bi mu igrali kad su dosli i ne bi grujic otisao za onolike pare!!

avatar
bagra
Friday, 24.03.2017
11:41

I on bi da masi prazan gol sa pola metra kao luka jovic?

avatar
jv
Friday, 24.03.2017
00:05

Samo da nasa deca dobiju sansu, a to ce se desiti kada Bozovicu vidimo ledja.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Friday, 24.03.2017
15:52

Cija su deca Grujic,Rajkovic,Ristic,Racic,Adzic?ti bi da igraju u prvoj svi,zato i nisi trener..i prrstani da lupas,covrk je isforsirao koga je trebao,tako da ne siri ovde rsvb forum gluposti

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Saturday, 25.03.2017
02:57

O cemu ti pricas grujic kod lalata? bravo sta dalje da pricamo,grujic kod bozovica poceo da igra,i iskidao i prodat za ogromne pare,da ne gura klince kao sto ti pricas,onda ne bi igrali nije bitno sto su u prvom timu sve i da ih je lalatovic progurao,bez stranaca nema nista,prvi primer vieira,donald,ne moze uvek da se ubode sa strancima

avatar
jv
Saturday, 25.03.2017
00:08

Grujica, Rajkovica, Ristica, Jovanovica i Jovica je izgurao Lalatovic, mozda zato sto je zeleo, mozda zato sto nije imao novca za pojacanja. Racic i Adzic dobijaju sansu na kasicicu, kao i mnogi drugi. Grof je isforsirao Edsona, Fibela, Mucea, Ruiza, Sikimica,Orlandica, LeTaleka, Kangu i Donalda. Ovaj zadnji je odlican, predzadnji dobar, ali pretplacen. Ostali su ocajni. I ne sirim gluposti, nisam clan nikakvog foruma, samo sam objektivan i ne zelim da nam se ponovi Sasuolo. A hoce, zbog ovog nazovi trenera i ovih nazovi igraca. Nasa deca bi bila podjednako dobra, ako ne i bolja, a mnogo jeftinija i mnogo perspektivnija.

avatar
zvezdasrbija
Thursday, 23.03.2017
23:55

Ljudi, nas jedini nacin da ne bankrotiramo je da ubacujemo NASU djecu a ne neke 40-ogodisnjake i polovne strance. Evo npr crvena zvezda u sezoni 2014 2015 nije imala nikad vise dugova i nikad manji budzet, ALI forsirali su mlade igrače npr. Lazic, Ristic, Grujic, Rajkovic, Jovanovic i zahvaljujući njima se iz toga izvukli iz njih smo zaradili velike pare a ne uz sikimice, orlandice,ruize itd. Zbog toga Zvezdo samo GURAJ DJECU a evropa moze i da saceka svakako ne bih usli ni sa ovima!!

avatar
Доктор фудбала Гроф
Thursday, 23.03.2017
21:49

Момче мој савет је да одеш што пре из Звезде јер поред Грофа живог никад нећеш обући дрес Звезде. Његови адути у рукаву су Сикимић и Орландић ако Боаћи не игра. А њему још увек нису рекли да фудбал може да се игра и са два нападача.

avatar
odjava
Thursday, 23.03.2017
22:26

kazi nacin , na koji da ode,kako.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Friday, 24.03.2017
15:53

Grujic,rajkovic,jovanovic,adzic,racic,ristic sta su to nego deca?