Važno upozorenje Zvezdinim navijačima!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.02.2018.
14:43
Izvor: Beta

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da veruje da će sve ulaznice za meč protiv CSKA iz Moskve biti rasprodate, ali je i upozorio navijače da će klub biti kažnjen ako se napravi i najmanji incident.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Apelaciona komisija Evropske fudbalske unije (Uefa) ukinula je danas suspenziju Crvenoj zvezdi, pa će se utakmica šesnaestine finala Lige Evropa između beogradskog kluba i CSKA iz Moskve igrati pred publikom.

"Prezadovoljni smo odlukom UEFA. Daje nam za pravo da smo sve vreme bili na pravom putu... Ne sumnjam da će sve ulaznice biti rasprodate. Imamo sedam-osam dana da se organizaciono pripremimo. Ne sumnjam da će sve proteći u najboljem redu", rekao je Terzić novinarima na pripremama Zvezde u Turskoj.

Zvezda je uslovno kažnjena sa jednom utakmicom bez publike u naredne dve godine i novčano sa 30.000 evra.

"Apelujem na navijače da moramo da pazimo kako se ponašamo. Jeste uvažena žalba i igraćemo pred punim stadionom, ali moramo da imamo i svesti da smo uslovno kažnjeni i sleduje nam automatska kazna ako napravimo i najmanji incident", rekao je Terzić.

Terzić je istakao da "dosije Zvezde nije ni malo naivan".

"Zvezda ima mnogo kazni i jednostavno se to gomilalo. Bili smo u toj kategoriji da nam slede drastične kazne. Moramo da pazimo kako se ponašamo i sve što se bude dešavalo treba da protekne u duhu fer pleja, poštovanja i tolerancije prema svim akterima", dodao je Terzić.

Prva utakmica šesnastine finala Lige Evropa između Crvene zvezde i CSKA igra se 13. februara na stadionu "Rajko Mitić" od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 05.02.2018
16:09

CSKA protiv Zvezde ceka puna Marakana nece mu biti lako protiv pravog srpskog velikana.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 05.02.2018
16:17

Šta ćeš od priloga?

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 05.02.2018
15:47

Pa tu moze pomoci SAMO svest navijaca,jer drzava ocigledno nece uraditi nista po tom pitanju,a tek mogu zamisliti redara sto ne zanima da se suprotstavlja navijacima zbog pisljive dnevnice od 15ak eura.