Vazura najavio NASTAVAK potrage za napadačem, kao i tri potpisa

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.09.2019.
19:38
Izvor: Sportske.net

Partizan nije odustao od dovođenja napadača.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Miloš Vazura je u razgovoru za Mondo istakao da je velika pomama za kartama za utakmicu Partizana i Mančester junajteda, odnosno za pakete ulaznica za utakmice Lige Evrope.

"Ne znam da li je veće ime bilo u Beogradu još od Real Madrida 2003. godine. To je klub sa najviše navijača na svetu i ta činjenica se odrazila na gužvu u klupskom sektoru zaduženom za ulaznice. Telefoni nam neprestano zvone, potražnja za kartama je ogromna. Ne zovu samo navijači iz Srbije, već i iz regiona", rekao je Vazura.

Partizan je imao finansijski tešku godinu koja je za nama, ali je ona prevaziđena nakon ulaska ekipe u Ligu Evrope, ali i nakon prodaje par igrača.

"Bilo je strahovito teško izgurati godinu. Ali, sada je već lakše, imali smo dva dobra transfera (Rikardo Gomeš i Svetozar Marković) od kojih smo zaradili 4,5 miliona evra. Čak smo i odustali do trećeg i to najjačeg transfera Strahinje Pavlovića u Lacio. Mediji su loše preneli moju izjavu, nije došlo do promene kod Lacija zbog Lige Evrope, već kod nas. Svesni smo da smo stabilni i da ne moramo u ovom trenutku da prodamo najboljeg mladog igrača u Partizanu. Kao epilog toga je produžetak ugovora na još pet godina", rekao je čelnik Partizana.  

Najavio je i tri nova potpisa.

"U danima pred nama produžićemo ugovore sa ostalim momcima – Filipom Stevanovićem, Lazarom Pavlovićem i Nikolom Lakčevićem. Imamo našu decu koju moramo da zadržimo što duže. Tako se potrefilo ove godine, imali smo prostora i mogućnosti da se vide na terenu, a sve zahvaljujući treneru, njegovim saradnicima i Omladinskoj školi u kojoj su stasali. Oni su bogatstvo kluba", rekao je Vazura.

Partizan je ovoga puta ostao bez napadača do kraja prelaznog roka iako se očekivao jedan umesto Ožegovića koji je napustio klub.

Sadik nije baš zadovoljio do sada, a meta je bio i Niklas Bendtner koji je potpisao za Kopenhagen. Iako je završen prelazni rok, crno-beli nisu odustali od dovođenja napadača.

"Po pravilima možemo da angažujemo slobodnog fudbalera, ako mu je istekao ugovor. Ako se pojavi igrač koji bi bio po ukusu stručnog štaba, svakako da bismo ga doveli", rekao je Vazura.

Čitav intervju pročitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Wednesday, 04.09.2019
11:52

Čuj ti ovo,Niklas Bendnter im bio meta,pa ko će doći u klub u kojem se ne zna ni ko pije ,ni ko plaća.Meta im bio i Haskić,ali nije lud doći u klub koji bi mu uništio karijeru ,kao Stevanoviću,Ivanoviću,Ožegoviću i mnogim nepobrojanim.Svesti igrača koji je bio proglašen najkorisnijim u celom prvenstvu na rezervu ili čak ni to,to samo u Partizanu ima.Od formiranih igrača napraviti nulu i čak i njegove ljudske kvalitete dovesti u pitanje to samo opet ima u Partizanu.

avatar
Djole
Wednesday, 04.09.2019
09:45

Ne razumem komentare da nam je potreban štoper? Ostojić i Pavlović odlično funkcionišu. Tu su da uskoče Vujačić i Dinga kao rezervni štoperi. Ne zaboravimo da je Miletić veći deo karijere igrao štopera.

Što se tiče napadača, Sadik tek ulazi u formu, ali Savo igra 2 različite igre tako da neće ništa neobično biti da Asano bude u špicu iza njega Suma, a po bokovima Tošić i Marković...

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 04.09.2019
05:32

Vazura,trazi od laciija da plati 3 puta povratnu kartu iz Italije za Pavlovica sto si ga slao tamo, ipak to nije malo para

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 04.09.2019
05:30

Stabilan smo klub pa nismo prodali Pavlovica jer nam pare ne trebaju, imamo ih, ali eto nismo hteli bas da trosimo na napadaca iako nam je neophodan i sada cekamo nekog kome je istekao ugovor ako se pojavi a da valja pa cemo ga dovesti-da li je moguce da si ovo izjavio?

avatar
fadsasdfads
Tuesday, 03.09.2019
23:41

Napad na Obafemi Martinsa legendu Pes 6 lik nema klub xD

avatar
Гробар1971
Tuesday, 03.09.2019
21:28

Upravu nemamo,mislim ovo se ne zove uprava totalno amaterski i za niži rang, igrači dovedeni ono što niko nije hteo vidi se iz priloženog a trener doveden da bi se učio u Partizanu a da li će se naučiti nečemu to ne znamo. Dok preko kod komšija se radi nažalost kako treba i valja hteli mi to da priznamo ili ne

avatar
DeXy \'92
Wednesday, 04.09.2019
07:03

I ja i ti bi vodili komsinicu vrhunski da imamo ta sredstva...

avatar
svojnasvome
Tuesday, 03.09.2019
20:58

Najavio???? Ali bre pogledaj kalendar......svi su skockanu sastave, a mi ni blizu roster za tri fronta...štoper i spic gori a može samo jedan da se dovede.....koja ste vi banda prodana.....namerno niste doveli, a i ovo su doveli Savo Asana i Tošić Natha........koja ste vi bandaaaaaaa

avatar
zg partizan igokea
Tuesday, 03.09.2019
20:00

partizan je odustao od prodaje Strahinje, a 3 puta ga je slao u Italiju. Cirkus.

avatar
paok
Wednesday, 04.09.2019
08:49

Sto da nisi mozda zabrinut.