Vazura o Đukićevom statusu i prelaznom roku - Zna se ko sigurno ostaje u Partizanu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.03.2018.
13:49
Izvor: Sportske.net, espreso.rs

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura progovorio je o aktuelnoj situaciji u Humskoj i tom prilikom otkrio kakav je status Miroslava Đukića i kakvi su planovi za letnji prelazni rok.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Jedan od čelnih ljudi fudbalskog kluba Partizan govorio je za portal "espreso" o različitim temama među kojima su bili finansijski aspekti poslovanja kluba, planovi za predstojeći prelazni rok i odnos prema navijačima.

U opšitnom intervjuu Miloš Vazura se osvrnuo na krizu kroz koju su crno-beli prošli na startu prolećnog dela sezone i tom prilikom otkrio kakav je status trenera Miroslava Đukića.

"On ima ugovor još godinu dana posle ove sezone. Napravio je ogroman uspeh. Prezimili smo u Evropi. Izgleda da je bio dobar potez što smo odlučili da izdržimo pritisak javnosti, da ne menjamo trenera, a i on je pokazao da sa tim može da se nosi. Jedan je od najvećih trenera u Srbiji, imamo puno poverenje u njega, posvećen je poslu", kazao je Vazura.

Strateg Partizana istrpeo je ogroman pritisak posle poraza u Nišu ali je ekipa zatim vezala četiri pobede i u pozitivnoj atmosferi dočekuje nastavak takmičenja.

"Za sada je sve u redu, mislim da nema nikakvih problema. Ima moju apsolutnu podršku, ali i podršku Ivice Ilieva, koji se najviše pita za to! Velika pohvala je što je tu decu ubacio u vatru, mnogi nisu svesni koju vrednost imaju Cucin, Đerlek, Sveta Marković", dodao je Vazura.

A upravo se o pomenutoj trojici govorilo kada je došao red na potencijalne transfere u letnjem prelaznom roku. Kako sada stoje stvari, talentovani prvotimci sigurno ostaju u Humskoj.

Svetozar Markovic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds

"Da. Cucin, Đerlek, Marković i ostali sigurno ostaju. Otići će kada budu imali vrednost preko 5.000.000 evra. Oni ne žele da idu iz Partizana. Niko od njih ne vidi sebe da pre juna 2019. može da pomisli da ode iz crno-belog tabora. Očekujem da se za tu decu jave veliki klubovi - mnogo veliki klubovi, iz Španije, Italije, Engleske...", rekao je Vazura.

Pored pomenute trojice mladih i talentovanih igrača u planovima za narednu sezonu su i vezni fudbaleri koji trenutno nastupaju za Partizan kao pozajmljeni igrači Olimpijakosa i Čelsija.

"Već sada gledamo kako će izgledati prvi tim za kvalifikacije. Kupićemo Zdjelara, za Daču Pantića pregovaramo sa Čelsijem da postane opet naš igrač, pokušaćemo da vratimo neke naše igrače iz inostranstva, koji znaju šta je Partizan. Pokušaćemo da izbegnemo strance. Slično kako smo uradili i sa Bambijem. Pomeramo te neke granice, i u svakom prelaznom roku moramo da pomeramo dalje. Naravno, na leto ćemo morati nekog da prodamo", zaključio je Vazura.

Kao jedan od igrača koji bi na leto mogli da budu prodati spominje se Sejduba Suma ali više o toj temi, kao i o finansijskom aspektu poslovanja crno-belih u prethodnom periodu možete pročitati ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 27.03.2018
11:56

Istina je da je ovo tim skromnih mogucnosti, ali bi sa Markom sve izgledalo drugacije, igra, rezultati, Evropa...

avatar
Miloš1976
Tuesday, 27.03.2018
08:12

Prodati Sumu,Vuleta,Nemanju G Miletića,Tavambu (ne zato što nije dobar već zato što se čoveku ide a zaslužio je).Dovesti Sulejmanija,Rukavinu,probati sa vraćanjem Obradovića,dovođenjem Andrije Pavlovića,Stojiljkovića,Milana Gajića.Ima tu još igrača iz zlatne generacije.I tek ako se ukaže prilika za stranca dovesti ga.Ne ovo vašarsko smeće koje je koštalo najviše u istoriji kluba.Za to Iliev treba u najmanju ruku da se javno izvini navijačima,a ne da glumi mangupa.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 27.03.2018
19:14

pavlovic ide u rupu nazalost. stojiljkovic i gajic mogu ali tesko. za povratak ivana i mikija dizem obe ruke.

avatar
Osijek 51
Monday, 26.03.2018
20:01

Da se oni krsevi nisu povredili, nikada se Djukic nebi sjetio Djerleka i Markovica. Toliko o njegovoj pameti i onim bombama koje je Ilijev doveo. Ne moze se nekim nevaznim pobjedama ispeglati sve dosadasnje gluposti. Da imate malo dostojanstva otisli bi da vas vise ne gledamo.

avatar
RIP KOBE
Monday, 26.03.2018
17:41

vratite leonarda!

avatar
trifun
Tuesday, 27.03.2018
17:43

Milanoviću Leonardo je otišao i nikad se neće vratiti.Što pre svatiš biće ti bolje.Niko ne spori da je izvanredan fudbaler ali definitvno u glavi mu nije bilo sve složeno kako treba.Ti kad rešiš neki svoj problem ne želiš valjda da se ponovo srećeš sa njim.Mada ima nas svakakvih...

avatar
Monday, 26.03.2018
17:18

Auuuu kakva fotka ovih rukovodioca....kao reservoir dogs....od Tarantina!

avatar
Bomby
Monday, 26.03.2018
15:24

Dotakli smo dno sa ovima na celu i Djukom na klupi...

avatar
deki trbic
Monday, 26.03.2018
16:41

to uopste nije tacno...Djukic je odlican trener, samo ima takav tim kakav ima i to je to.

avatar
Monday, 26.03.2018
17:21

Do sada smo igrali sve sama finala, polufinala, četvrtfinala i po koje osminafinale LŠ i LE i sad smo ispadanjem u šesnaestinifinala dotakli dno sa Đukićem.