Vazura posle derbija: ''Ceo svet je video...''

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2019.
23:10
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Generalni direktor Partizana smatra da je tim Zorana Mirkovića zaslužio pobedu, ali nije nezadovoljan ni posle remija.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Svoje prve utiske posle 159. večitog derbija, koji je odigran na ''Marakani'' i završen bez pobednika, rezultatom 1:1, Miloš Vazura je izneo u razgovoru sa Željkom Pantićem za TV Partizan.

''Čestitao bih stručnom štabu i igračima na borbenosti, svaka čast momci, nastavite tako i Partizan ima dobru budućnost. Čestitao bih mladom debitantu Pavloviću, što je uspeo da iznese ovakvu utakmicu.

Ne mogu da kažem ni da sam zadovoljan, ni da sam nezadovoljan, mislim da smo mogli da pobedimo. Bili smo bolji u prvom  poluvremenu, u drugom je bilo egal, ali na žalost nerešeno je, imamo za čime da žalimo'', objašnjava Vazura.

Crno-beli su imali za čime da žale i jesenas kada je u Humskoj takođe bilo 1:1.

''Malo smo nervozni zbog toga, jer mislimo da smo zaslužili pobedu'', priznaje Vazura, a potom je osvrnuo na odlično izdanje Partizanovih igrača.

Jedno ime je ipak zaslužilo da se posebno izdvoji, 17-godišnji Strahinja Pavlović.

''Svim igračima čestitam, Nikoliću na golu, Kosoviću... svima...

Zvezdi nije igrao samo Rodić, svi ostali su im bili tu. Nama nisu igrali Tošić, Pantić, Marković, ali iz tih nekih povreda, dobili smo novog igrača - Pavlovića, danas je ceo svet video da imamo najozbiljnijeg štopera u državi, budućeg reprezentativca. Posle Blekija, Svete Markovića, evo još jednog 17-godišnjaka koji je debitovao na Marakani, to stvarno nije lako...

Mislim da smo igrali dobro i sada se okrećemo utakmici u sredu, verujem da ćemo opet otvoriti tribine za utakmicu sa Radničkim. Moramo da pobedimo i pozivamo navijače da dođu u što većem broju'', poručio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miroslav1
Sunday, 03.03.2019
14:21

Ceo svet je video uzasan fudbal. Nemogucnost da se sastave tri vezana dodavanja a o smislenoj akciji da ne govorim.

avatar
rivarinho
Sunday, 03.03.2019
11:37

Da je bilo pravde, dečko bi u 19.minutu bio na tuširanju! Nakon toga je imao još 2 starta za karton i par ne baš kvalitetnih intervencija! Na ovaj način kako dosadašnji "sistem" stvara igrača, čini medveđu uslugu dečaku, pomisliće da onako kako je prošao sinoć, može uvek proći! Ne može!

avatar
paok
Sunday, 03.03.2019
09:55

Jesu se igrači borili tu nije ništa sporno. Meni samo nije jasno da nemamo nekog kreativca koji zna da odigra iz prve i izbaci napadače u šansu. Ne znam sto Tosic nije igrao barem pola sata, Mirkovic je rekao da je spreman.

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 03.03.2019
08:36

ovaj definitivno nema pojma ili nije ni gledao utakmicu

avatar
Boaći-Ušla
Sunday, 03.03.2019
08:20

Hahaha kakav car.Pa isti taj Pavlovic je trebao d aide u svlacionicu jos u prvom poluvremenu,zajedno sa onim Zdjelarom.O onoj gnjidi Nikolicu ne treba trositi reci,nego se lepo zahvalite Grujicu grobaru na poklonjenom bodu...

avatar
5Ronic
Sunday, 03.03.2019
04:13

Prvo poluvreme jeste partizan bio bolji, ali u drugom je Zvezda za 2 klase bila bolja. Partizan je mnogo losija ekipa. Samo zahvaljujuci sudijama je iscipao bod...

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 03.03.2019
01:18

Jeste egal bilo drugo poluvreme, ali ono bas.... Ko je stajao do severa nije mogao da vidi izbliza igrace u drugom poluvremenu, dok je Partizan napadao na tu stranu. Toliko je bilo egal... Ja razumem poziciju, ostrascenost, sve to ok, ali brate....imaj malo blama.

avatar
Vladanko
Sunday, 03.03.2019
01:12

Kakve nebuloze, pristrasnost i neobjektivnost!

avatar
Vlada Šipčić
Sunday, 03.03.2019
00:34

Ne mogu se oteti utisku da se ovaj čovek razumi u fudbal koliko i pop u astronomiju.

avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 03.03.2019
10:47

U pravu si i nije neki poznavalac, ali nije ni Milojevic.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.03.2019
17:05

Da ustanes kad pricas o Milojevicu,cim vam je trn u oku znaci da dobro radi svoj posao,kad ga pobedite javite se!