Vazura potvrdio - Partizan ide ''preko svojih mogućnosti'' da dovede Sumu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.07.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Generalni direktor Partizana najavio odlične vesti za navijače kluba iz Humske pred start nove sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Partizanova premijera u novoj sezoni, protiv Budućnosti u Humskoj, mogla bi da ima spektakularnu uvertiru.

Naime, narednih dana očekuje se realizacija transfera Sejdube Sume u Partizan, čime bi crno-beli značajno ojačali ofanzivnu liniju tima pred borbe za plasman u Ligu šampiona.

Na tu temu je večeras, između ostalog, u 101. ''Partizanovom vesniku'' govorio Miloš Vazura, generalni direktor kluba iz Humske.

On je, najpre, naglasio da je uprava Partizana svoje glavno obećanje ovog leta već ostvarila.

''Ono što smo mi govorilo još krajem sezone, naše najveće pojačanje je da ostane ovaj tim na okupu. Ono što smo obećali, to za sada i ostvarujemo.

Nije lako, jer ima mnogo velikih klubova koji se interesuju za bukvalno sve igrače Partizana, od Leonarda, Đurđevića, pa nadalje, svih, za Jankovića... ali imamo dogovor i sa igračima i nas u upravi da niko za sada ne može da ide iz Partizana'',
istakao je Vazura.

Podsetio je i na ekspresnu reakciju posle iznenadnog odlaska Marka Nikolića i dovođenje Miroslava Đukića, ali i na pojačanje na mestu štopera - Nemanju Nikolića. Naravno, jasno je da je ovih dana u centru pažnje iščekivanje transfera Sejdube Sume iz Slovana u redove crno-belih.

''Doveli smo najbolje moguće rešenje za trenera, zatim smo doveli igrača iz Belgije Miletića, on se polako uklapa, Partizan će izdvojiti 350.000 evra za taj transfer i naravno ono što zanima naše navijače jeste Suma.

Jako smo blizu dogovora, mislim da su u pitanju dani. Igrač hoće da dođe, Ivica Iliev drži sve dogovore sa igračem, ja pričam sa klubom, pa očekujem za dan-dva da će se znati neki precizniji odgovori.

Kod njih je bio i neki praznik, nisu radili dva dana. Ići ćemo i preko naših mogućnosti, jer šanse da se igra Liga šampiona ili Liga Evrope nisu tako česte. Ono što nama traži sportski sektor moramo da odradimo i mislim da će rešenje biti pozitivno po Partizan'',
zaključio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Thursday, 06.07.2017
12:54

Zvezdas sam al zivota mi volio bih vise da ga davedete da ne sumiramo svaki dan vise.

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 06.07.2017
11:43

Neka Obucina pozajmi za Sumu :)

avatar
Sasa1969
Thursday, 06.07.2017
00:23

Dovedite njega, kakav god da bude pustite Leonarda nek ide jer ne zeli da ostane, ne mora ako nece, ko ga sisa...

avatar
GYM Monster
Wednesday, 05.07.2017
23:47

Za 5 sezona igranja fudbal menagera 2016 sa partizanom sam 1. igrao ligu evrope i 4 puta ligu sampiona grupne faze i doveo sam superligu ligu na 10. mesto uefa liste i sada prvi na tabeli ide direktno u ligu sampiona, a drugi ide u kvalifikacije... Jel moguce da zvezda i partizan ne mogu da se potrude da igraju grupne faze 5 godina za redom... zanci bukvalno srpski fudbal bi mogao da se oporavi za 5 godina ozbiljnog rada.

avatar
PLAYBOY
Thursday, 06.07.2017
00:22

ja sa PArtizanom na menadzeru 2008 trece sezone osvojio UEFA ligu, a dve sezone posle toga, ispao u finalu LS od Real Madrida.

avatar
R E V O L T
Thursday, 06.07.2017
10:36
avatar
paok
Thursday, 06.07.2017
08:27

Stvarno je glupo porediti igricu i stvarnost. Pogledaj samo Turke koji imaju 10 puta veci budzet nego recimo Partizan pa njihov drugoplasirani tesko ulazi u grupu L.S. Nemamo mi ni infrastrukturu a ni pare, drzava mora biti dosta jaca da bi se ostvarilo to sto pricas. Nama treba dosta vise od 5 godina da se resi sve to. Po meni mozda i 50 jer pitanje je kada ce klubovi napraviti nove stadione, ne neko renoviranje od 3-4 miliona.

avatar
GYM Monster
Wednesday, 05.07.2017
23:42

Ma dovedi ga vise, ne mogu da cekam

avatar
Scarface
Wednesday, 05.07.2017
22:58

leonardo se uopste ne pominje u ovom tektstu.kao sto sam i pretpostavio cela prica oko njegovog odlaska je izmisljena.

avatar
R E V O L T
Thursday, 06.07.2017
09:49

Ne budi bas toliko siguran da je tako...

avatar
R E V O L T
Thursday, 06.07.2017
11:03

Nije izmisljena, brate, vidi se po svemu da se njemu ide odavde...

avatar
Scarface
Thursday, 06.07.2017
10:55

i nisam siguran.to niko ne moze da zna.samo pretpostavljam.

avatar
Wednesday, 05.07.2017
22:57

Šanse da se igraju LŠ/LE ne da nisu česte nego nam se pružaju svake godine, jedino ako bi ti više puta godišnje :D. Partizan se svim silama trudi da nastavi politiku od zime i ne bude prototip srpskog kluba koji prodaje svoje najbolje igrače obično na prvu ponudu, a danas svi srpski klubovi to rade osim Partizana koji ima ubedljivo najviše ponuda za igrače iz šampionske ekipe. Partizan je doveo zaista najboljeg mogućeg trenera u tom trenutku dosupnog pa čak ne mogu da kažem ni realnog jer nije baš ni bilo realno da vratimo Đukića. Partizan je dovdeo štopera kao zamenu za Milenkovića koji se po karakteristikama (visina, brzina, skok, 1 na 1, desni bek kao druga opcija) odlično uklapa u ono što nam je bilo potrebno, nema sumnje da je pojačanje u domaćim, a videćemo za evropske okvire. Partizan radi na dovođenju Sume koji bi sam po sebi bio pojačanje, a verujem da bi podigao nivo igre saigračima iz navale zbog svojim karakteristika koje su danas retkost u svetskom fudbalu. Realne šanse da se igra LŠ ili LE zaista zavise od žreba u 3. i 4. kolu jer je razlika između najkvalitetnijeg i najslabijeg potencijalnog protivnika velika. Sve ove pozitivne stvari smetaju rivalima i oni svesni da ne znau i ne umeju tako kao Partizan moraju da se fokusiraju na rušenje Partizana da bi nas spustili na njihov nivo. Period do kraja kvalifkacija i potom do kraja prelaznog roka je presudan za naš klub - ili ćemo se vratiti na nivo prosečnog srpskog kluba koji igrače koji prave razliku prodaje ispod cene ili ćemo ući u LŠ i biti još jači i finansijski i igrački i nakon 31.avgusta. Između ostalog to zavisi i od navijača i atmosfere koju kreiraju oko kluba jer je mnogo lakše igrati kada ceo klub diše kao jedan nego kada neki čekaju nešto loše ne bi li ostvarili svoje sumnje ili još gore sejali pesimizam unapred i stvarali lošu atmosferu usled toga.

avatar
Taktičar
Wednesday, 05.07.2017
23:50

Tako je brate, svi nešto kukaju te kako ćemo ovo kako ono, gledao sam 60min protiv Urala, zaista ne vidim ništa loše, tehnički besprekorno.nKaže fali realizacija, pa fali kad je indijanac Leonardo došao juče kao i Uroš.nSamo dobra atmosfera i sve će doći na svoje ! Ajmo crno beli !

avatar
Thursday, 06.07.2017
19:07

Ko hoće realizaciju u pripremnom periodu neka ide da gleda Orlandinja kako puni niželigaše :D

avatar
R E V O L T
Wednesday, 05.07.2017
22:33

* za coveka koji je morao da dodje...

avatar
R E V O L T
Wednesday, 05.07.2017
22:29

Sta to znaci preko svojih mogucnosti, dokle vise sa tim ziherastvom?! Dacete 350 hiljada evra koji je morao da dodje kao slobodan igrac, a videcete da nismo resili tu poziciju! Tri problema ste napravili time, u klubu imamo neresenu ili nedovoljno resenu situaciju na jednom od najosetljivih mesta, automatski imate i manje para i ZNATNO slabiju pregovaracku poziciju sa Slovanom, a zbog svega toga na gomili sad nudite i procente zbog cega cemo mi i u perspektivi biti na gubitku?! Mesecima vec znamo da nam treba stoper i sad nas iznenadio sneg! Inace, ukoliko je tacno da cekamo pare (prvu ratu) za Milenkovica da bismo doveli ovu igracinu, svaka vam cast! Naravno, krajnja ironija...

avatar
BudimoRealni
Thursday, 06.07.2017
07:22

Polako, diši...

avatar
R E V O L T
Thursday, 06.07.2017
10:36

Hocu, doktore, ne brini, moram da ne bih umro...