Vazura zagolicao maštu ''Grobara'' - Koliko vrede Partizanovi špicevi?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.04.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zadovoljstvo u Humskoj na svakom koraku posle trijumfa u 154. večitom derbiju. Razloga je sve više...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana značajno su uvećali svoje šanse za osvajanje titule, posle trijumfa na stadionu ''Rajko Mitić'' nad Crvenom zvezdom (3:1), ali kako stvari stoje u Humskoj mogu da se nadaju i još većoj ceni svojih igrača na tržištu, uoči letnjeg prelaznog roka.

Na tu temu je u izjavi za ''Žurnal'' govorio generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je, između ostalog, pohvalio kompletan sportski sektor kluba, na čelu sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim i trenerom Markom Nkolićem.

''Svaka čast Ilievu i Nikoliću! Veoma je bitno što nismo pravili greške u izboru stranaca. Da jesmo, ne bismo finansijski izdržali. Sportski direktor ih je znalački odabrao, trener ih sjajno uklopio u tim'',
zadovoljan je Vazura, koji naglašava da Partizan ima najbolji tim i da je ''od prvog dana'' verovao u titulu''.

Skauti nekoliko evropskih klubova u utorak su bili u Beogradu, kako bi na delu videli aktere 154. večitog derbija, a kada je Partizan u pitanju, zaista su imali šta i koga da vide.



U Humskoj veruju da je cena njihovim najboljim igračima sada još veća u odnosu na sumu od oko pet miliona evra za koju je Milenković dogovorio transfer u Fiorentinu.

''Cena Partizanovim igračima je porasla prodajom Nikole Milenkovića. Za štopera smo dobili pet miliona evra, a šta mislite, koliko li vrede špicevi i krilni igrači'', upitao je Vazura.

Očigledno, crno-beli će tokom leta biti na slatkim mukama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Thursday, 20.04.2017
14:24

pare u dzep da golicaju

avatar
ddr16
Thursday, 20.04.2017
12:15

ali zato leo ima 25god,djurdjevic 23 a milenkovic 19 i to dosta diktira cenu,uz to djurdjevic je vec bio u viteseu i palermu i nije se izborio,to sto daje golove u jsl nece mu podici ne znam koliko cenu,primeri su katai i hugo koji su isti takav ucinak imali prosle sez pa je zvezda uzela 2,5m na njima ukupno. naravno,zvezda je imala bolje ponude ali se cekala i kockala se i onda je hugo za samo 500k otisao,leonardo je stranac i zelece da ode na leto i najbolje za partizan da prihvati prvu veliku ponudu dok ovaj ne pocne da bojkotuje treninge ili slicno,a i djurdjevic je rekao da mu je cilj da ode iz srbije na leto,tako da je bolje da ih prodaju dok im je cena na vrhuncu.

avatar
Thursday, 20.04.2017
11:04

Zasto bi nam to zagolicalo mastu? Navijace zanima mogucnost pojacavanja tima, a ne njegovog slabljenja. Nova imena i zadrzavanje najboljih starih tj. postojecih, a ne rasprodaja kao na vasaru.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 20.04.2017
09:44

Pa nije to bas tako. Drugo bi bilo da Partizan igra Evropu kao recimo Dinamo,pa daju gol Sportingu,pa kao treci odu u LE,pa prodju nekog njihovim golovima,ovako to sto Zvezda i Partizan prodaju znaci samo da taj igrac ima vrhunske predispozicije da postane strasan igrac,zato ih strani klubovi i kupe,tako da u nasoj ligi,gde najbolji timovi imaju izlete po Evropi,potpuno je nebitno da li je stoper ili napadac za cenu,nego kakav jeste trenutno i jos bitnije kakav moze postati.

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 20.04.2017
09:27

Cuj ovog generala poslije bitke, sto prije derbija nisi rekao koliko vrijede, dao si Milenkovica za dzabe jer svako normalan bi za njega mogao izvuci na ljeto oko 10-12 miliona to odgovorno tvrdim.