Vazura - Zahvalnost ''disciplincima'', pa serija poziva u ''Hram fudbala''

Autor: Darko Mitrović
subota 18.05.2019.
14:35
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Ali, najvažniji posao danas bilo je potpisivanje ugovora sa mladim Lazarom Pavlovićem.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je danas ozvaničio potpisivanje ugovora sa 17-godišnjim Lazarom Pavlovićem, koji se obavezao na trogodišnju vernost crno-belima, a u ime kluba ovaj posao obavio je generalni direktor Miloš Vazura.

On se potom u razgovoru sa novinarima dotakao i jučerašnje odluke Disciplinske komisije FSS da se suspenzija stadiona u Humskoj odloži za početak naredne sezone, kako bi se na dostojanstven način obeležio kraj karijere legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića.

Vazura je ''disciplincima'' uputio zahvalnost zbog toga, a onda je, redom, uputio i pozive na sutrašnju utakmicu protiv Proletera.

''Zahvaljujemo se disciplinskoj komsiji FSS koja je imala razumevanja za našu molbu da suspenziju stadiona Partizan koja je stupila na snagu za 37. kolo SLS odloži za prve mečeve nove fudbalske sezone 2019. godine kako bismo obeležili poslednju utakmicu legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića pred našom publikom na našem stadionu.

Stoga pozivam sve fudbalske radnike, funkcionere, bivše i sadašnje trenere i igrače da sutra uveče dođu u naš 'Hram fudbala' u Humsku 1 kako bismo pozdravili našeg kapitena u poslednjoj utakmici karijere'',
izjavio je Vazura, a prenosi ''Telegraf''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 18.05.2019
22:51

Praksa Partizana otkako su okupatori tu je - potpisivanje ugovora na 2 i 3 godine, sa omladincima!!!? A onda, prodaja posle 6 meseci ili godinu, ako se i malo istaknu. Zato su i limiti u cenama, zato Partizan nikako da napravi tim i igru. Pritom, ostavlja se onda utisak kako oni u stvari - dobro posluju jer prodali su neke mlade igrače za milion, dva, i slično. A to dovede do upropašćavanja karijere nezrelih i igrača i ljudi, koji ubrzo - nestanu. Jedini ko je tu dobar su - oni i menadžeri s kojima sklapaju ovakve poslove. Sve će se ovo saznati kad jednog dana odu sa vlasti (prvo On, onda naravno u paketu i svi koje je on posvuda postavio da uništavaju ovo društvo - keramičari, pljeskavičari i slični koji su preko noći postali eksperti za sve. Mislite da to ima negde? Pa u kom bi klubu na svetu ove dve političke kreature/karikature od V..ele i V..ure mogli da budu lideri i da se nešto pitaju? Naravno - ni u jednom. Osim tamo gde iz političkog vrha mogu da idu naređenja tog tipa - od ekonomije, kulture, bezbednosti do procene koliko sajli treba da uplete za gondolu. On je verovatno jedini gori i nesposobniji i pokvareniji od njih. Zato je na vrhu.

avatar
Osijek 51
Saturday, 18.05.2019
22:07

Zahvaljivati se dusmanima i dzelatima , gdje je tu dostojanstvo, zar Partizan nema drugog oruzja, cista patologija, besramno...

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 18.05.2019
19:12

Захвали се и ФСС и судијској организацији што сте играли плеј оф а не плеј аут.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 18.05.2019
14:44

Zahvaljuje im što nisu prekršili svoj pravilnik i kaznili Partizan kao što su to mnogo puta uradili otkad ih je zvezda osnovala?! Neka mi pokažu po kom članu kažnjavaju Partizan zatvaranjem tribina za prekršaje na gostujućim terenima i zašto se zvezde ne kažnjava osim novčano što za njih to i nije kazna pošto ona ništa ne plaća. Vazura napolje!

avatar
Südkurve München
Saturday, 18.05.2019
19:40

Baš tužno što ti nisu odobrili reč, a to što pišeš s više profila to nema veze, čas ćirilica, čas latinica, više ne znaš šta radiš, a kamoli šta pišeš. Plači malo...hahaha

NE PIŠEM sa vise profila, vec mijenjam nickove.