Već poznata prva dva Zvezdina zimska pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
petak 11.12.2020.
10:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bili su Stankoviću na vidiku, pružiće im priliku da svoj kvalitet pokažu i u Zvezdi.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Jesenji deo sezone još uvek traje, ali Crvena zvezda je sve najvažnije ciljeve već ostvarila i na ''Marakani'' jedva čekaju zimsku pauzu i zasluženi odmor.

Kako se ta pauza bliži, Zvezini planovi za prelazni rok sve veću pažnju izazivaju.

Najatraktivnije ime koje se dovodi u vezu sa srpskim šampionom je Aleksandar Dragović, defanzivac Leverkuzena, ali sudeći po porukama koje stižu iz Nemačke, teško će crveno-beli već na zimu ostvariti tu želju.

Za to vreme, Zvezda će izabrati i najbolje iz svoje filijale, Grafičara,. čiji trener Radomir Koković je u razgovoru za ''Žurnal'' potvrdio da će se dvojica njegovih igrača tokom zime preseliti na ''Marakanu''.

''Kad podvučem crtu, generalno sam zadovoljan prvim delom sezone. Mladi fudbaleri su se razvili i ove zime dvojica će preći u Crvenu zvezdu, međutim, dok ne bude zvanično nemam slobodu da otkrijem o kojim igračima se radi.

Tek smo na polovini sezone, ostalo je još 17 utakmica do kraja. Razlika između drugoplasiranog Kabela i nas je šest bodova, to su samo dve utakmice razlike, tako da je minus nadoknadiv. Na kraju pitaćemo se mi, da li ćemo biti među prva dva kluba ili ne'', izjavio je Koković.

Nezvanično, ''Žurnal'' prenosi da su dvojica igrača koji će iz Grafičara preći u Zvezdu - Ričard Odada i Nikola Stanković.

Odada je Kenijac, igra u veznom redu i ima samo 20 godina. Zvezda ga je još u januaru prošle godine prepoznala njegov kvalitet i priključila ga svojim mlađim kategorijama, a u Grafičaru je na pozajmici proveo proteklih godinu dana. Ove sezone u Prvoj ligi Srbije je odigrao 18 mečeva ui upisao dve asistencije.

Stanković je tri godine mlađi, igra na poziciji ofanzivnog veziste, a ove sezone je u Grafičaru upisao devet nastupa, uz jedan gol i dve asistencije.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 12.12.2020
02:00

Impresivna statistika Odade. Ovaj drugi je još uvek premlad. Nek ostane još godinu dana u Grafičaru, pa onda da vidimo za šta je spreman.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 11.12.2020
12:14

Trebalo bi malo vise da se oslonimo na nasu skolu fudbala koja je daleko najbolja u Srbiji i sirem regionu, a ne da dovodimo africke kapitalce skromnih fudbalskih mogucnosti sto je moglo da se vidi i sinoc protiv autsajdera Libereca.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 11.12.2020
14:26

Koji komičar. Dinamo Zg i Partizan imaju višestruko bolju školu, čak i Rad,Hajduk, Rijeka, imaju bolju školu...

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 12.12.2020
14:50

Imaju bolju skolu fudbala od vase, ali ne i od Zvezde ljepi. Navedi ti meni ime samo jednog jedinog igraca koji je prosao kompletnu skolu fudbala partizana, a da je posle igrao u nekom velikom evropskom klubu pa onda mogu ozbiljno da pricam s tobom ljepi.