Veći značaj, skuplje karte - Počinje prodaja ulaznica za derbi!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.04.2017.
15:54
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je informacije vezane za cene i dinamiku prodaje karata za predstojeći 154. "večiti" derbi. Za "Delije" spremna posebna akcija.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije saoptio je danas sve najvažnije informacije koje se tiču prodaje karata za predstojeći 154. "večiti" derbi.

Prodaja karata za 154. "večiti" derbi počinje u utorak 11. aprila, a blagajne stadiona "Rajko Mitić" radiće svakoga dana do 17. aprila od 10 do 18 časova.

Paralelno sa prodajom karata za "večiti" derbi prodavaće se i karte za duel sa Borcem koji se igra 13. aprila na našem najvećem stadionu.

Crvena zvezda je za svoje navijače spremila posebnu akciju, pa će tako svi oni koji do četvrtka kupe karte za meč sa Partizanom besplatno moći da prisustvuju duelu sa Borcem.

Cene karata za predstojeći 154. "večiti" derbi su sledeće:

Sever i jug: 800 rsd;
Istok: 1200 rsd;
Zapad: 1500 rsd;
Vip 2: 2000 rsd;
Vip 1 i Vip galerija: 3000 rsd;

Kao što možete da primetite, karte za predstojeći duel Crvene zvezde i Partizana skuplje su u odnosu na prethodni "večiti" derbi, ali to je svakako povezano sa značajem utakmice koja sledi.

Karte za severnu, južnu i istočnu tribinu skuplje su za 200 dinara, dok za ulaz na zapadnu tribinu treba izdvojiti 300 dinara više u odnosu na meč odigran 4. marta.

Utakmica 1. kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana na programu je 17. aprila od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke