Veleobrt - Ninković u Evijanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
22:39
Izvor: Sportske.net

Francuski prvoligaš saopštio je večeras da je postigao dogovor o saradnji sa Milošem Ninkovićem koji je navodno pristao da ponovo zaigra za Crvenu zvezdu!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Francuski prvoligaš Evijan srušio je večeras "snove" čelnika i navijača Crvene zvezde objavom da je sa Milošem Ninkovićem postigao dogovor o jednogodišnjoj saradnji.

U danu kada se iz Ljutice Bogdana "šuškalo" da se Miloš Ninković vraća na "Marakanu" Evijan je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je sa iskusnim vezistom dogovorena saradnja na godinu dana.

"Fudbalski klub Evijan dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Milošem Ninkovićem koji je prethodnu sezonu proveo u Crvenoj zvezdi a u našem klubu je proveo šest meseci u sezoni 2012/2013" piše na sajtu Evijana.

Ninković je tako prekinuo višenedeljne spekulacije o tome gde će nastaviti karijeru a navijačima Crvene zvezde nije ispunio veliku želju jer je umesto povratka na "Marakanu" odabrao povratak u Evijan.

Kako bilo, Miloš Ninković ostaje ljubimac Zvezdinih navijača jer je u prethodnoj sezoni pokazao svoju veličinu i poštovanje prema crveno-belom dresu koji je toliko želeo da obuče.

U tek započetoj sezoni srpski internacionalac imaće priliku da pomogne Evijanu da se izbori za mirnu luku jer se radi o klubu koji bi lako mogao da dođe u poziciju da se bori za opstanak pošto već posle tri kola zauzima poslednju poziciju na tabeli Lige 1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke