Veliki problem za Zvezdu, novajlija već završio sezonu? Stanković spremio pojačanje iz Italije, počinje trka sa vremenom!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.02.2020.
08:18
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-bele" zadesio veliki peh.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Crvenu zvezdu bi mogao da zadesi ogroman problem pred nastavak sezone

Proteklog januara na Marakanu je iz Al Itihada stigao Seku Sanogo, ali prema pisanju Sportskog žurnala on bi zbog povrede mogao da propustio veliki deo prolećne polusezone.

"Kad spadne hematom, odrediće se detaljnije o kakvom je stepenu povrede reč. Došao je sa malim zakašnjenjem, počeo je pripreme, radio izvanredno, bio bi važan šraf. Na nesreću dobio je snažan udarac u mišić, nastala je ruptura procenjeno je da ovde nemamo mogućnost da ga lečimo", kazao je sportski direktor Mitar Mrkela.

On se zbog povrede butnog mišića vratio u Beograd sa priprema kako bi obavio dodatne preglede, pa zbog toga u Ljutice Bogdana ozbiljno razmišljaju o dovođenju još jednog pojačanja u narednih 48 sati.

Seku Sanogo

Žurnal piše da je Dejan Stanković pikirao pojačanje iz Italije čije je ime za sada u tajnosti, Zvezda će morati da reaguje brzo jer se prelazni rok za srpske klubove završava u petak u ponoć

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Horhe Kampos
Wednesday, 05.02.2020
11:19

Никако да погодимо са појачањима... Сад ће морати Јованча да игра....

avatar
Südkurve München
Wednesday, 05.02.2020
10:26

Ovo je nemoguce. Pa ovo ni amateri ne rade