Velšani aktiviraju ''Plan B'' u Beogradu, traže svog novog heroja

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.06.2017.
20:44
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Velsa će u Beogradu morati bez svoje prve zvezde Gareta Bejla, ali...

EPA/TIBOR ILLYES
EPA/TIBOR ILLYES

Povezane vesti

Najbolji velški strelac svih vremena, nekadašnji fudbaler Liverpula i Juventusa Jan Raš analizirao je mogućnosti selekcije Krisa Kolmena u predstojećem duelu sa Srbijom na ''Rajku Mitiću''.

On smatra da Velšani sada treba da aktiviraju ''Plan B'', s obzirom da u konkurenciji za sastav tima neće biti njihovog najboljeg igrača Gareta Bejla i da je selekciji Velsa sada potrebno rađanje nekog novog heroja.

''To je važna utakmica, ali ne možemo da se stalno oslanjamo samo na Bejla. Zaista nam je potreban plan B, igrači moraju da imaju postavljen cilj da ostvare rezultat i bez Bejla. Remzi je, na primer, nedavno bio strelac u finalu FA Kupa, on ima nešto posebno...'', ističe Raš, a prenosi BBC.

On očekuje težak, posao, svestan je da Velšanima treba pobeda, ali smatra da ni remi ne bi potpuno otpisao selekciju Krisa Kolmena iz trke za Mondijal.

''Gostovanje Srbiji je verovatno najteža utakmica za nas u kvalifikacijama. Trebaju nam novi heroji, imamo na primer i Džoa Alena, on bi to mogao da bude. Takođe, igrači treba da budu svesni da im je ovo poslednja utakmica u sezoni, posle toga će imati odmor'', optimista je Raš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AS7
Wednesday, 07.06.2017
22:03

Komsije neka vam je sa srecom,a nama kladionicarima da 1 lagano dodje :D

avatar
Burazer
Wednesday, 07.06.2017
21:29

Da, znalo se da ce ici na to da je Ramsey njihov kec u rukavu. Ali mislim da je Matic osvojio titulu u Engleskoj...

avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 07.06.2017
21:43

Idemo u Rusiju