Veselinović: "Voždovac će vremenom igrati sve bolje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.02.2018.
15:41
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Trener Voždovca Miloš Veselinović rekao je u najavi meča sa Vojvodinom da će igra njegovog tima bivati sve bolja kako vreme bude odmicalo.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Na startu prolećnog dela sezone "Zmajevi" idu u goste ekipi Vojvodine. Svoja očekivanja pred utakmicu na "Karađorđu" izneo je trener Voždovca Miloš Veselinović koji je ekipu preuzeo nekoliko dana po završetku jesenjeg dela sezone.

"Utakmica u Novom Sadu nosi puno neizvesnosti, ali i pozitivnog takmičarskog naboja. Utakmica je i derbi kola, ali je i uvek veliki izazov. Mi smo odradili najviše što smo mogli u prethodnih mesec i po dana, potrošili smo puno vremena na uigravanje i upoznavanje i nadam se da će se to već videti u prvim kolima", započeo je Veselinović.

Voždovac je u zimskom prelaznom roku ostao bez velikog broja prvotimaca ali je angažovanjem novih igrača pokušao da popuni praznine nastale odlascima Zorana Popovića (Bodo Glimt, Norveška), Saše Ivkovića (Maribor, Slovenija), Marka Putinčanina (Vojvodina), Aleksandra Filipovića (BATE Borisov, Belorusija), Dejana Georgijevića (Ferencvaroš, Mađarska) i Đura Zeca (Napredak).

"Poznata je činjenica da smo promenili igrački kadar u odnosu na prošlu polusezonu, nekoliko igrača nas je napustilo, takođe su se nadovezale i suspenzije zbog kartona Pavlovića i Ješića. Malo smo u promenjenom sastavu, pritom prvo kolo donosi jednu novu situaciju, ali ne sumnjam da smo uradili dobar posao i što se tiče prelaznog roka i što se tiče trenažnog procesa. Trebaće nam malo vremena da sve stvari bolje sagledamo i još se bolje upoznamo i kako vreme bude odmicalo ekipa Voždovca će igrati sve bolje", poručio je Veselinović.

Još jedna od otežavajućih okolnosti za "Zmajeve" u prvom prvenstvenom meču ove godine biće i to što na klupi Vojvodine sada sedi Ilija Stolica koji je u prvom delu sezone bio trener Voždovca i odlično poznaje većinu igrača.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Voždovca igra se u subotu od 17 časova na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke