Vezista Napolija: "Dali smo sve od sebe"

Autor: Nikola Miloradović
utorak 18.09.2018.
23:52
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je uspela da upiše istorijski bod u elitnom takmičenju.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su se nakon 26 godina pauze ponovo našli u Ligi šampiona, a svoj prvi meč odigrali su na prepunom stadionu "Rajko Mitić" protiv italijanskog Napolija.

Meč je okončan rezultatom 0:0, što se može smatrati kao veliki uspeh za šampiona Srbije, koji je ostao neporažen u duelu sa viceprvakom Italije, koji sa klupe predvodi jedna od najboljih evropskih trenera Karlo Anćeloti.

Napoli je očekivano bio bolji rival, ali su se fudbaleri Crvene zvezde odlično branili, te su na kraju zasluženo osvojili ovaj istorijski bod.

Nakon utakmice se oglasio i vezista napuljskog kluba Fabijan Ruiz, španski fudbaler koji je letos stigao iz Betisa za 30 miliona evra.

On je priznao da je utakmica bila veoma teški, da su igrači Napolija dali sve od sebe, ali da na kraju nisu imali ni sreće.

"Bila je ovo teška utakmica, ali dali smo sve od sebe. Imali smo svoje prilike, ali nismo imali sreće. Moramo da nastavimo sa napornim radom kako bi bili još bolji.

Znamo da je ovo teška grupa, ali mi smo jaka ekipa i hoćemo da pokažemo da želimo da se plasiramo u narednu runu već u narednoj utakmici
", izjavio je Ruiz.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke