Videoton će u revanšu biti jači za dvojicu igrača, ali...

Autor: Darko Mitrović
petak 18.08.2017.
17:40
Izvor: Sportske.net

Partizan sinoć nije iskoristio brojne kadrovske probleme u ekipi Videotona. Koji tim će Marko Nikolić u revanšu suprotstaviti crno-belima?

EPA/Valda Kalnina
EPA/Valda Kalnina

Povezane vesti

Mađarski vicešampion imao je problema sa sastavom tima i pre, ali i tokom sinoćnje utakmice u Humskoj.

Pre početka meča bilo je jasno da Marko Nikolić neće moći da računa na Suljića zbog tri žuta kartona, kao i na Vargu koji je ''pocrveneo'' u revanš meču protiv Bordoa.

Tu problemima za Videoton nije bio kraj, pošto su tokom utakmice zbog povreda morali da sa terena izađi Hadžić, Šćepović i Henti.

U ovom trenutku teško je reći na koga će od ove poslednje trojice Marko Nikolić moći da računa u revanšu, ali ono što je izvesno, to je da se dvojica standardnih prvotimaca u veznom redu - 25-godišnji Asmir Suljić i četiri godine stariji Jožef Varga, vraćaju u konkurenciju i gotovo izvesno će od prvog minuta zaigrati u revanšu protiv Partizana.

S druge strane, povoljna okolnost po crno-bele, to je da je Solnok sinoć zaradio treću opomenu, pa na njega Nikolić neće moći da računa.

Bez njega u startnoj postavi Videoton je igrao u Bordou, kada je poražen sa 2-1 i kada su kvartet u vezi, iza najisturenijih Šćepovića i Lazovića činili Suljić, Varga, Patkai i Hadžić.

Ako se Hadžić oporavi od povrede, ovaj kvartet se može očekivati i sledećeg četvrtka, uz neizmenjen defanzivni deo tima u odnosu na meč u Humskoj. Ostaje još neizvesno ko će Lazoviću praviti društvo u napadu - Henti ili Šćepović i da li će se njih dvojica oporaviti do revanša.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Saturday, 19.08.2017
03:55

netreba da razmisljamo uopste o tome, treba da razmisljamo o postizanju gola

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 18.08.2017
19:52

Sve mi liči da ćem proći kao sa Tunom

avatar
Saša Ilić
Friday, 18.08.2017
17:53

Jedini hendikep je Henti upadaju 2 igraca koji igraju u prvu postavu Suljic i Varga oni su standardni a nisu igrali sinoc.