''Vidoviti'' Savo! Još pre 15 dana predosetio ishod jučerašnjeg žreba, evo šta je rekao pomoćnicima!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.08.2019.
13:53
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Zanimljiv detalj otkrio je šef struke Partizana u vezi sa poslednjim potencijalnim protivnikom crno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Iz Partizana su juče saopštili da ni Savo Milošević, ni igrači neće davati izjave novinarima povodom jučerašnjeg žreba plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, ali šef struke crno-belih je ipak napravio izuzetak, jer je žreb pratio zajedno sa Željkom Pantićem na TV Partizan.

Odmah pošto je izvučen par Molde-Aris, sa čijim pobednikom će u plej-ofu igrati bolji iz dvomeča Partizan-Malatija, Savo Milošević je otkrio da je znatno ranije imao osećaj da bi Partizan mogao da za narednog rivala dobije Molde.

''Neverovatno da sam predosetio još pre 15 dana. Čak sam želeo da odem da uživo gledam utakmicu Čukarički - Molde, ali se igrala veče pre naše.

Bilo bi možda neozbiljno da idem da gledam drugu utakmicu, a mi sutradan igramo protiv Velšana. Bukvalno sam rekao svojim pomoćnicima: 'Ja bih otišao da gledam tu utakmicu, mislim da ćemo dobiti Molde''', otkrio je Milošević.

Naravno, rano je još za razmišljanje o Norvežanima ili Grcima, crno-bele čeka ozbiljan izazov i u trećem kolu kvalifikacija, protiv turske Malatije.

''Moramo mi da najpre obavimo posao protiv Malatije, a ni ovde nije sigurno da će Molde proći'', zaključio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Tuesday, 06.08.2019
17:12

Izasla je projekcija grupa LE i Partizan je vec sada (pre treceg i cetvrtog kola kvalifikacija) u trecem sesiru, a zvezda u cetvrtom. Ako Bog da da udjemo u grupnu fazu LE, a npr. ispadne po sest favorita i u trecem i u cetvrtom kolu koji imaju bolji koeficijent od nas, mogli bismo da budemo cak i u drugom sesiru. Ujedno, toliko o natpisima u pojedinim medijima da je zvezda pretekla Partizan za ovu godinu po koeficijentu, trenutno, smo mi u trecem a oni u cetvrtom sesiru i to je to.