Vigu stiže 24.000.000 iz Argentine!

Autor: Mladen Heleta
sreda 05.04.2023.
12:30
Izvor: Sportske.net

Zvezdin desni bek dobio spor sa bivšim klubom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Argentinski defanzivac Aleks Vigo je zimus stigao u Crvenu zvezdu iz River Plejta na pozajmicu. Dobro se uklopio, deluje da je Zvezda konačno našla rešenje za deficitarnu poziciju desnog beka, a Vigo je brzo uspeo da "kupi" navijače jer je postigao jedini gol u poslednjem "večitom" derbiju protiv Partizana. 

Pored veoma dobrog snalaženja u Srbiji, ovom fudbaleru su sada stigle i veoma lepe vesti iz domovine, jer je dobio spor sa svojim bivšim klubom Independijenteom iz Aveljanede, prenose tamošnji mediji.

Vigo je u ovom timu proveo prethodnu sezonu kao pozajmljeni igrač River Plejta, a klub iz Aveljanede je imao identičnu opciju kao i Crvena zvezda, mogao je da otkupi njegov ugovor, ali nije to uradio zbog finansijskih poteškoća.

Prema sporazumu, Vigo će od strane Independijentea dobiti 24 miliona pezosa, što je negde oko 104.000 evra, koje će biti isplaćene u deset jednakih mesečnih rata.

Vigo je bio jedan od najstandardnijih fudbalera u ovom klubu, odigrao je čak 42 meča, postigao jedan gol i upisao četiri asistencije.

Videćemo da li će se Zvezda odlučiti da na kraju sezone otkupi njegov ugovor, a kakve partije pruža, sve su prilike da hoće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke