Vlahović: "Gol za veće samopouzdanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.05.2017.
23:56
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Napadač Partizana doneo je trijumf drugom timu crno-belih u duelu sa Radničkim iz Niša, a nakon radnog 1. maja ističe da mu nastup i gol znače na planu samopouzdanja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Najmlađi debitant u istoriji fudbalskog kluba Partizan upisao je u ponedeljak nastup za drugi tim crno-belih i pogotkom sa bele tačke doneo "Parnom Valjku" trijumf nad Radničkim iz Niša.

Zbog problema sa povredom i jake konkurencije u napadu Dušan Vlahović nije upisao nijedan takmičarski nastup za prvi tim od početka godine, pa ne čudi što mu nastup za rezervni sastav dosta znači.

"Mnogo mi znači ova utakmica, jer nisam drugo igrao. Što se tiče same igre mislim da smo dobro igrali, da smo kontrolisali meč i da smo imali dosta šansi" rekao je Vlahović.

Golobradi napadač Partizana izrazio je nadu da će nastaviti da postiže golove, a progovorio je i o kolegi iz nalavne linije Đorđu Jovanoviću.

"Sigurno je da mi taj gol mnogo znači na planu samopouzdanja i nadam se da ću nastaviti u tom ritmu. Igrao sam sa Đoletom Jovanovićem u špicu i mislim da smo dobro funkcionisali" dodao je Vlahović.

Do kraja sezone Dušan Vlahović će nastaviti da se dokazuje kroz ligu "B" timova, a onda slede letnje pripreme i mnogo veći prostor za iskazivanje potencijala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.05.2017
08:11

Od svih dana u godini, bas su u ponedeljak morali da igraju, a jos je i liga poslednja lakrdija...

avatar
Danijella
Wednesday, 03.05.2017
00:42

Dobro da je sa bele tacke, i moj cale bi ga dao za samopouzdanje