Vojvodina dobija najveće pojačanje!

Autor: Nemanja Janošev
petak 06.08.2021.
18:03
Izvor: Sportske.net

Novosađane očekuje utakmica sa Voždovcem.

FK Vojvodina/Jelena Grlić
FK Vojvodina/Jelena Grlić

Povezane vesti

Pomoćni trener Vojvodine Predrag Ranđelović saopštio je na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Voždovca da se u ekipu vraća Miljan Vukadinović.

Vojvodina će u nedelju ugostiti Voždovac u četvrtom kolu Superlige Srbije, a Ranđelović je optimista pred ovaj meč.

"Posle teške utakmice sa LASK, okrećemo se našem prvenstvu i meču protiv Voždovca. To je ekipa koja se neočekivano borila za opstanak prošle godine. Promenili su trenera, nekoliko igrača, formaciju u kojoj igraju, ali mislim da nam kao rival u potpunosti odgovaraju, pošto smo se na sličan način pripremali i za utakmicu sa LASK. Mi smo u periodu teških mečeva u poslednjih mesec dana, odigrali smo tri evropske utakmice, dva derbija i na nama je da što pre oporavimo ekipu i pripremimo je za nedelju", rekao je Ranđelović.

On je dodao da će povratak Miljana Vukadinovića doneti neku novu energiju i da se nada velikoj pobedi kao početku jednog uspešnog niza.

"Najveće pojačanje za utakmicu protiv Voždovca i predstojeći period jeste povratak Miće Vukadinovića. On će u nedelju sigurno biti u protokolu, a šef će odlučiti koliko će igrati. Mislim da će njegovim povratkom ekipa dobiti drugačiju energiju sa njim. Danas smo imali trening oporavka, ali utisak je da će svi biti spremni. Pobeda je svakako imperativ o tome nećemo ni da pričamo. Ovi momci zaslužuju da sve krene u pravom smeru, da dobar rad bude nagrađen jednom dobrom utakmicom što podrazumeva jednu veliku pobedu pred našim navijačima", zaključio je Ranđelović.

Utakmica Vojvodina – Voždovac na programu je u nedelju u 18.55 na stadionu "Karađorđe“.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke