Vojvodina izrešetala mrežu Čajetine, het-trik Grgića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.07.2014.
20:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine imali su u utorak novu proveru na pripremama na Zlatiboru, posle dva remija ostvarili prvu pobedu, i to veoma ubedljivu!

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kombinovani sastav Vojvodine sastavljen od mlađih fudbalera, odigrao je sjajnu utakmicu na pripremama na Zlatiboru protiv lokalne Čajetine i na kraju trijumfovao rezultatom 6-1.

Sve vreme crveno – beli su dominirali, igralo su dobro, brzo i efikasno, a posebno se istakao mladi Luka Grgić koji je čak tri puta pogodio protivničku mrežu. Uz to nad njim je načinjen i jedanesterac koji je realizovao Asani.

Grgić je bio i strelac najlepšeg pogotka u 88. minutu kada je preciznim udarcem sa preko dvadeset metara pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa, a lep gol postigao je i Georgije Ilić koji je odlično reagovao na centaršut i udarcem glavom zatresao mrežu domaćina.

''Odigrali smo dobar meč. Mladići su pokazali da se na njih može računati. Igrali su zaista lepo, kombinatorno, što me raduje'', izjavio je trener Zoran Marić posle utakmice.

Fudbaleri Vojvodine će u utorak imati poslednju proveru na pripremama na Zlatiboru snage će odmerti sa rumunskim prvoligašem Čelaulom (17 sati),a priliku će dobiti prvotiomci, koji će prema zamislima šefa stručnog štaba Zorana Marića provesti na terenu najmanje 60 minuta.

Strelci: Grgić u 21. 58. (iz penala) i 88. Asani u 23. i 61. i Ilić u 65. za Vojvodinu, a Rosić u 70. minutu (iz penala) za Čajetinu.

Vojvodina je nastupila u sledećem sastavu: Milinković–Savić, Živković, Kočović, Pankov, Zogović, Popara, Luković, Grgić, Asani, Arsić, Mazalica.

Igrali su još: Jovanić, Miletić, Spremo, Vujaklija, Ilić, Stojanović, Gaćinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke