Vojvodina ponovo nije uspela...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 25.08.2016.
21:50
Izvor: Sportske.net

Solidno izdanje Vojvodine u meču sa AZ Alkmarom u gostima nakon 0:3 u prvom meču na "Karađorđu", ali bez prolaza u Ligu Evrope, kao što se i očekivalo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Treći put uzastopno Novosađani stižu do poslednjeg koraka pred Ligu Evrope, i treći put su poraženi.

Niko od Vojvodine nije očekivao ni pre prvog meča da može lako da dođe do Lige Evrope, a nakon prvog meča je dosta toga bilo jasno.

Vojvodina je večeras morala da nadoknadi 0:3 iz prvog meča, što nije uspela pošto je na AFAS stadionu odigrala 0:0 sa AZ Alkmarom.

Ofanzivnije su krenuli domaćini, Henriksen je pretio sa desne strane, uputio je par opasnih lopti, ali je odbrana Novosađana uspešno reagovala u svakoj situaciji.

Jakanbah je imao pokušaj iz slobodnog udarca što nije bio problem za Kordića, a Vojvodina je pripretila tek u 36. minutu po prvi put.

Puškarić je šutirao tada, ali je lopta otišla preko gola.

Vlar i Henriksen su nastavili da prete, Garsija takođe, naš tim se veoma uspešno branio, ali kao da nije imao ambicije da napadne ni u jednom trenutku. AZ je imao kontrolu nad mečom, tako da njihova pobeda nije niti jednog trenutka dolazila u pitanje.

Do kraja nije bilo previše prilika na obe strane, tako da je Vojvodina, ako ništa drugo, donela poboljšanju koeficijenta Srbije u ovoj utakmici...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 25.08.2016
22:39

steta za prvi mec, ali glavu gore ima nada...

avatar
Julija Ristić Sremac
Thursday, 25.08.2016
22:31

Bravo Vošo, sa domaćim igračima i našom decom kakva su takva su nisi izgubila obraz. Svaka čast za prikazano do sada, žao mi je što nisi državni projekt.

avatar
Thursday, 25.08.2016
22:13

Uvek tako oni, ali znači uvek. Sada im se ne može zameriti, imali su jakog protivnika. Pobeđivali Bursu, a ispadali od Šerifa. Rasturili Sampdoriju, a njih rasturi Plzen.