Vojvodina suspendovala Avramovskog

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
12:09
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada suspendovao je bivšeg fudbalera Crvene zvezde Daniela Avramovskog zbog kršenja klupske discipline.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Fudbalere Vojvodine u subotu očekuje gostovanje u Bačkoj Palanci, a trener Novosađana Vladimir Buač neće moći a računa na Makedonca Daniela Avramovskog.

Vezista ljubljanske Olimpije koji je minulog leta stigao na pozajmicu u Vojvodinu suspendovan je zbog kršenja klupske discipline.

"Zbog kršenja klupske discipline, Avramovski je sankcionisan i trenira odvojeno od ekipe. Kakav će biti njegov dalji status, nije na meni da govorim, jer postoji klupski pravilnik i u skladu sa tim, Upravni odbor kluba će doneti konačnu odluku", rekao je trener Vladimir Buač.

Makedonski internacionalac stigao je pre tri i po godine u Zvezdu kao jedan od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora ali svoj potencijal do danas nije uspeo da iskaže na pravi način.

Kao pozajmljen igrač nastupao je za OFK Beograd, da bi u januaru 2017. godine definitivno napustio Zvezdu i preselio se u Olimpiju iz Ljubljane koja ga je minulog leta prosledila Voši na jednogodišnju pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Saturday, 25.11.2017
14:01

Stvarno decko je bezobziran trazio platu a to u Fk Vosa ne postoji trenerima-podanicima po22000 ponuden ko pocascen.