Vokri otkrio da li dolazi na revanš u Beograd, oglasio se i Partizanov ''dželat''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.10.2017.
10:24
Izvor: Sportske.net

Stižu nove reakcije iz Albanije posle utakmice u Elbasanu.

EPA/VALDRIN XHEMAJ
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Povezane vesti

Partizan je u četvrak osvojio samo bod protiv Skenderbega u Elbasanu, nije bilo golova, pa će crno-beli u naredna dva meča na svom terenu biti pod imperativom pobeda u mečevima sa Skenderbegom i Jang bojsom.

Tri dana posle dvoboja u Albaniji, tamošnji ''Sport Ekspres'' se i dalje bavi ovom utakmicom i u jednom od njihovih tekstova se ističe da Partizan kvalitativno nije ispred Skenderbega kako se to mislilo pre meča, iako, kako navode, crno-beli imaju ''3-4 puta veći budžet''. Uporedili su, na primer napadače dva tima, Tavambu i Sovea, uz zaključak da su njih dvojica na terenu izgledali kao ''dve kapi vode''.

Za isti portal svoje utiske o duelu Skenderbega i Partizana izneo je i čovek koji je pre trideset godina postao Partizanova najgora noćna mora. Pogađate, u pitanju je Sokolj Kušta, koji je te 1987. godine svojim golom u Humskoj doneo prolaz Fljamurtariju plasman u drugo kolo Kupa UEFA, a crno-bele ostavio u šoku.

''Predvideo sam remi u ovoj utakmici. Skenderbeg je prilično dobra ekipa. Utakmica je bila za uživanje. Partizan, u poređenju sa onim što je ranije imao u Evropi, u vreme kad sam igrao za Fljamurtari, danas izgleda kao neki tim omladinaca. Partizan je danas daleko od nivoa nekadašnjeg tima. Skenderbeg je igrao agresivno, remi nije loš rezultat i želim im još više uspeha. Žao mi je što stadion nije bio ispunjen, da protivnik bude pod još većim pritiskom'', izjavio je Kušta.

Utakmici je prisustvovao i aktuelni predsednik FS Kosova Fadilj Vokri, nekadašnji napadač Partizana koji je potvrdio da neće doći na revanš u Beograd, uz nadu da ekipa Skenderbega neće osećati veliki pritisak na gostujućem terenu.

S tim u vezi, pohvalio je ambijent na stadionu u Elbasanu.

''Drago mi je što je sve prošlo bez problema. Pokazali smo evropsku kulturu i da smo gostoljubiv narod. Svi zaslužuju čestitke za organizaciju utakmice'', poručio je Vokri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 22.10.2017
13:47

Sramota da jedna legenda partizana tako prica. Lepo je to sto on voli svoj partizan i to mu niko ne brani, ali da prica o nekoj gostoljubivosti gde su vredjali Srbiju je veliko licemerje.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 22.10.2017
20:31

Легенда је легенда а љегенда је љегенда.

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Sunday, 22.10.2017
12:01

Dobro, necemo prvi deo. Partizan je sigurno kvalitetniji tim, ali ima jako loseg trenera, trenersku prevaru, trenera u pokusaju, laznog strucnjaka, prodavca magle, svejedno je u potpunosti jer, kako god da to nazovete, svodi se na isto, covek je folirant pa to ti je...

avatar
Sunday, 22.10.2017
10:44

skandiranjem UCK , koja je teroristicka organizacija , ste bas pokazali da ste gostoljubivi ... mene jos samo interesuje jedno pitanje upuceno drzavi ... kako Vokri ulazi u Srbiju ? sa pasosem Kosova ili nekim drugim ? ...

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 22.10.2017
13:52

Vi koji ste toliko puta javno govorili da se ne stidite svoje proslost sad vam vasa legenda nije dobro dosao u Srbiju. Vokri nema potrebe da ulazi u Srbiju kad je u Srbiji rodjen i u Srbiji zivi, a to sto on ne zeli da bude gradjanin Srbije i sto se tako ne oseca je druga prica.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 23.10.2017
13:11

Opet si odgovorio sa pogresnim nalogom i opet lupetas Mitre. Ja te razumem jer nije lako kad se ima mnogo naloga i moze da se pogresi.

avatar
Stefan Azuc
Sunday, 22.10.2017
20:44

Mi se ne stidimo proslosti i igraca kao Vokri i sta je pruzao na terenu ali neki njegovi gestovi i stavovi nisu dobro dosli kod nas i jednostavno ne zelimo da ga vidimo na utakmici.Recimo seti se sta je vas bivsi igrac Gvozdenovic pricao o Kosovu i Albancima pre samo dva meseca , sigurno da ste bili zadovoljni sa njegovim partijama ali sa njegovim stavovima sigurno niste i da nebiste voleli da ga vidite na nekoj utakmici u lozi.