Voša bez greške na "Karađorđu", pao je i Radnik

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.11.2016.
18:54
Izvor: Sportske.net

Vojvodina je zabeležila i sedmu uzastopnu pobedu na svom terenu ove sezone, ovoga puta je bila bolja od Radnika iz Surdulice sa 2:0 (0:0).

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Ekipa Nenada Lalatovića danas je došla do 10. pobede u prvenstvu, odnosno do 7. pobede na domaćem terenu u isto toliko mečeva.

"Karađorđe" je ostao neosvojiva tvrđava i za Radnik iz Surdulice koji je nakon Partizana poražen i od ekipe iz Novog Sada, ovoga puta sa 2:0 (0:0).

Vojvodina je danas bila dosta bolji rival od svog pritivnika, a do gola su došli tek u drugom poluvremenu.

Bila je to sjajna akcija, Lakićević je uposlio Trujića koji centaršutem unutar kaznenog prostora proigrava Ašćerića kome nije bilo teško da savlada golmana Čančarevića za 1:0.

Samo minut kasnije, umalo je bilo 2:0, nakon solo prodora Malbašiću Čančarević brani solidan pokušaj, da bi u 69. minutu već bilo 2:0 i sve je tada bilo rešeno.

Nikolić je u svom šesnaestercu igrao rukom, a sudija je pokazao na belu tačku nakon asistencije pomoćnika. Meleg je bio siguran, 2:0 za Vojvodinu.

Nakon toga Zličić je imao dve šanse, bilo je još prilika, ali je mreža gostiju ostala netaknuta do kraja.

Dakle, nova tri boda za Vojvodinu, sada su drugi na tabeli sa tri boda iza Zvezde, dok je Radnik ostao na 15 bodova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žeza
Saturday, 05.11.2016
00:56

Bravo VOJVODINA svaka pobeda je bitna. Pobede kući i pokoja na stani i eto nas opet u evropi. Tamo lakše igramo jer tamo nema blizanaca i njihovih pomagača. NAPRED VOJVODINA!!!

avatar
Volem Vosu
Friday, 04.11.2016
21:17

Vidim da u zadnje dve utakmice kod kuce ulaze nasa deca i to je lepo. Ali je to jedna obicna maska. Par minuta sto ce odigrati par igraca ne moze da izbrise to sto mi u prvom timu,malte ne,nemamo nase dece. Imamo Kordica koji je vec godinama u klubu i forsira se ispred Perica da se proda,Melega koji se vratio iz Holandije i to je to. Zlicic ulazi na po 15,20 minuta,njegov mladji brat koji je mozda i veci talenat od njega ne igra uopste,mislim da je bio i povredjen jedno vreme,ali ga nema ni kad je zdrav. Doveden Aksentijevic,a Lazarevic igra u Proleteru,doduse standardno,ali nije u Vosi. Dovodimo Burekovica koji,ruku na srce,i nije toliko los,ali se nece nesto naigrati,umesto da guramo nekog mladjeg. Da ne duzim vise,nikad manje nasih mladih igraca u prvom timu.