Voša počela pripreme, evo ko je bio na treningu!

Autor: Beta Beta
Monday 04.01.2021
15:11
Izvor: Beta

Fudbaleri Vojvodine počeli su danas u Novom Sadu pripreme za nastavak sezone.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Pred početak prg treninga u novoj godini, igrače je pozdravio predsednik kluba Dragoljub Samardžić, koji im je poželeo srećan rad i uspešne rezultate u predstojećoj polusezoni.

Na prvom okupljanju, danas se pojavilo 30 fudbalera:

golmani: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Željko Brkić;

odbrana: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Đorđe Djurić, Lazar Stojsavljević;

vezni red: Nikola Drinčić, Bogdan Mledenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Novica Maksimović i Ognjen Djuričin;

napad: Nemanja Čović, Đorđe Pantelić i Momčilo Mrkaić.

Današnje okupljanje propustio je štoper Siniša Saničanin, koji se nedavno oženio, te je iz tog razloga od trenera Nenada Lalatović dobio dozvolu da propusti početak priprema.

S druge strane, posle šestomesečne pozajmice u Radu, prvom timu Vojvodine ponovo se priključio štoper Lazar Stojsavljević, dok će Mihajlo Nešković i narednu polusezonu provesti na pozajmici u Indjiji.

Pripreme sa prvim timom započeli su i Veljko Jelenković, Milan Majstorović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski i Uroš Kabić, koji su prethodne polusezone nastupali za omladinski tim Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine će u FC "Vujadin Boškov" trenirati do 13. januara i to uglavnom po dva puta dnevno, a 14. januara otputovaće na dvonedeljne pripreme u Tursku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.