Voša slavila protiv Rada, Stolica prezadovoljan

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.01.2018.
16:35
Izvor: Sportske.net

U kontrolnom meču u okviru priprema za drugi deo sezone, ekipa Vojvodine je savladala Rad sa 2:1.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

U utakmici koja je igrana bez prisustva gledalaca, ekipa Vojvodine je savladala Rad sa 2:1 (2:1).

Sve golove smo videli u prvom poluvremenu, Vojvodina je povela sa 2:0 preko Mihajlovića i Subotića, da bi MArinković smanjio u 37. minutu utakmice.

Vojvodina: Rockov (od 32. Perić, od 65. Ilić) – Lakićević (od 65. Lazarević), Veselinović, Saničanin, Antić (od 65. Devetak) – Putinčanin (od 65. Vujanović), Jovančić (od 46. Mesarović, od 89. Gajić), Avramovski (od 46. L. Zličić) – Kojašević (od 46. Cebara, od 78. Živković), Subotić (od 46. Kalezić, od 78. Nešković), Mihajlović (od 46. Eze, od 78. M. Zličić).

Rad: Dejanović (od 46. Marković) – Vico (od 46. Mijailović), Ljubinković (od 46. Perendija), Šipčić (od 46. Ze Markos), Volkov (od 46. Tričković) – Petrović (od 46. Bainović), Stojanović (od 46. Trninić), Denić (od 46. Riznić), Marinković (od 46. Mladenović) – Lutovac (od 46. Stojšić), Guzina (od 46. Milošev).

"Kao što svi treneri imaju običaj da kažu, rezultat je u drugom planu. Ono što mi je bilo važno jeste način na koji su momci ispunjavali ono što zahtevam od njih i time sam prezadovoljan. Naravno, bilo je detalja koje treba i hoćemo da menjamo, ali u suštini, ovo je zadovoljavajući nivo za ovu fazu priprema. Ideja nam je bila da proverimo sve kandidate, jer ovde ima dosta naše dece od 17-18 godina i bilo mi je važno da i oni dobiju minutažu, odnosno tretman kakav moraju da imaju. Oni su deo našeg tima, a koliku će minutažu imati u narednim utakmicama, zavisi od toga koliko će je zaslužiti na terenu", rekao je Ilija Stolica nakon utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke