Voša u sredu napušta "Titanik"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.02.2018.
17:32
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nakon dvanaest dana boravka i rada u Beleku fudbaleri novosadske Vojvodine lagano pakuju kofere jer ih sutra čeka povratak u Srbiju.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine odradili su u utorak pretposlednji trening u sklopu priprema koje su obavljali u Beleku, a sutra će nakon ručka napustiti hotel "Titanik Deluks Golf Belek".

Šef stručnog štaba Ilija Stolica dao je igračima slobodno popodne, a jutros je odrađen relaksacioni trening na plaži do koje je ekipa stigla laganim trčanjem.

Deo igrača iskoristio je priliku da se okupa u prilično hladnom moru. Za dobru atmosferu na plaži bili su zaduženi Ivan Lakićević i Nikola Antić.

Ekipa sutra treba da odradi prepodnevni trening nakon kojeg sledi ručak i potom polazak za Antaliju odakle se u 14.30 kreće put Istanbula. Nakon presedanja očekuje se da ekspedicija novosadske "Stare Dame" sleti u Beograd oko 19 časova.

Tokom boravka u Beleku fudbaleri Vojvodine odigrali su tri kontrolne utakmice protiv Slovana (0:2), Maribora (2:2) i Olimpije (3:2), a prvi takmičarski meč u 2018. godini očekuje ih 17. februara kada će im rival biti Voždovac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke