Vošin heroj sa "Marakane": "Želeli smo makar bod, i doneli ga"

Autor: Milovan Longinov
subota 17.07.2021.
16:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Imao je pune ruke posla i bio jedan od najboljih.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Golman Vojvodine Nikola Simić zadovoljan je osvojenim bodom u prvom kolu protiv Crvene zvezde.

„Stara dama“ je remijem otvorila novu sezonu, pošto je u petak odigrala bez golova sa šampionom Srbije na stadionu „Rajko Mitić“, a Nikola Simić bio je jedan od najboljih aktera na terenu.

"Na put u Beograd krenuli smo sa idejom da osvojimo makar taj jedan bod i sa njim smo se i vratili u Novi Sad. Mislim da treba da budemo zadovoljni takvim rezultatom, jer znamo koliko je teško igrati na „Marakani“", rekao je Nikola Simić za klupski sajt.

Nije čest slučaj da golman Voše bude toliko aktivan na jednoj utakmici, a Simić je u petak imao pune ruke posla i čak pet uspešnih intervencija.

"Bili smo svesni da na „Marakani“, uz podršku navijača, Crvena zvezda igra svoj najbolji fudbal. Jednostavno, morali smo da stojimo dobro u tom defanzvivnom bloku i da njihove prilike svedemo na minimum. Želeli smo da iskoristimo neke svoje šanse iz polukontri i kontri, imali smo ih nekoliko, ali nažalost nismo uspeli da ih realizujemo. Sve u svemu, na kraju moramo da budemo zadovoljni rezultatom", istakao je Simić.

Nakon Beograda, sledeća stanica je litvanski Panevežis. Voša već u četvrtak gostuje Panevežisu na startu kvalifikacija za Ligu konferencije, a Simić je optimista i pred tu utakmicu.

"Iskreno, pripremali smo se najpre za Zvezdu, jer je svaka sledeća utakmica najbitnija. Isto tako, nakon pozitivnog rezultata, nemamo mnogo vremena da se radujemo, već se okrećemo narednom rivalu.  Panevežis je kvalitetna ekipa, ima veliki broj stranaca i sigurno da imaju svoje adute. Ipak, verujem da ćemo odigrati najbolje što umemo i da ćemo pobediti", zaključio je Nikola Simić.

Utakmica Vojvodina – Panevežis na programu je u četvrtak u 17.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke