Vošina 'rampa' za Muslina - Kvartet ne može u Katar!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.09.2016.
14:55
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina odlučio je da četvorici svojih igrača zabrani odlazak u Katar na prijateljsku utakmicu koju će selekcija Srbije sačinjena od igrača iz Superlige odigrati u četvrtak.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije dobio je ponudu da reprezentacija odigra prijateljsku utakmicu sa Katarom u četvrtak, 29. septembra zbog čega je u dogovoru sa selektorom i superligašima dogovoreno da igrači iz domaćeg šampionata dobiju priliku i odigraju taj meč.

Pisali smo u ponedeljak koje je igrače iz Superlige selektor Slavoljub Muslin pozvao i o tome ste mogli da čitate OVDE, ali su sve prilike da strateg "Orlova" neće moći da računa na sve fudbalere koje je uvrstio na spisak.

Portal "Mondo" prenosi da je fudbalski klub Vojvodina odbio da dozvoli četvorici svojih igrača odlazak u Katar, pa će samo Vladimir Kovačević moći da se stavi na rapolaganje selektoru.

Ukoliko se informacija ispostavi tačnom, Slavoljub Muslin u Kataru neće moći da računa na Novicu Maksimovića, Filipa Malbašića, Bogdana Planića i Aleksandra Paločevića što znači da u startu ima četvoricu igrača manje na raspolaganju.

Utakmica između selekcija Katara i Srbije zakazana je za četvrtak, a redovno kolo Superlige na programu je u nedelju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 27.09.2016
15:31

Sto bi ti neko pustio 4 igraca iz prvih 11 da igraju nebitnu prijateljsku utakmicu, a plus nije ni FIFA termin predvidjen za odigravanje meca. Samo se setite pre sest, il sedam godina sta se desilo Ljubomir Fejsi, bila je slicna situacija.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
16:57
avatar
Tuesday, 27.09.2016
15:25

Normalno da ga nece dati i sto bi uostalom kad je sam Muslin izjavio da u nasoj ligi nema igraca za reprezentaciju. Pa sto gospodine idete u Katar. Pare su cudo...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
14:57

Nikolicu, ne daj Mileka i Necu, Kljajic slobodno ima dozvolu da ide Hahaha