Vošini navijači "stopirali" Kosana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.12.2018.
11:55
Izvor: Sportske.net

Ništa od povratka iskusnog stručnjaka na klupu novosadske Vojvodine.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Dogovor između novosadske Vojvodine i Milorada Kosanovića bio je postignut i čekalo se samo da sa "Karađorđa" stigne tačan datum kada će iskusni stručnjak biti promovisan.

Kosanović je trebalo da započne treći mandat u Vojvodini (radio kao sportski direktor i trener), ali od toga ipak neće biti ništa, što su "Žurnalu" potvrdili sportski direktor Napretka i iskusni strateg "Čarapana".

"Pregovori sa Vojvodinom su propali, Kosanović ostaje naš trener i počinjemo da radimo na angažovanju pojačanja", rekao je Bojan Filipović.

Zanimljivo je da su Kosanovićev povratak na "Karađorđe" stopirali navijači Vojvodine.

"Otišao sam iz Vojvodine pre 23 godine, verovatno su mnogi od njih danas toliko stari. Dakle, ne poznaju me, ne poznajem ih, niti me interesuju, ali su sigurno svesni da meni ne bi mogli da se mešaju u posao, kao što niko nikada nije mogao", poručio je Kosanović.

Napredak posle svega trlja ruke jer su mu navijači Vojvodine učinili veliku uslugu, a superligašu iz Novog Sada ostaje da nastavi potragu za novim šefom struke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Sunday, 30.12.2018
10:28

idi ti lepo u zvezdu jedini klub u srbiju bre. U vošu nisi dobro došao.
Oni jesu bnili klici kada si otišao iz voše ali znaju gde si otišao i kakve siizjave davao

avatar
Samoiskreno
Sunday, 30.12.2018
03:29

E fudbale u Srbiji!!!!! Sada napokon i javno, saznajemo ko upravlja klubovima kod nas. Pa ako oni mogu da odlucju ko ce da bude trener a ko ne, onda ni ne treba uprava. Nego lepo javno, kao u Fk Radu, dodju na celo kluba oni, od ranije dobro poznati policiji...

avatar
Volem Vosu
Saturday, 29.12.2018
13:26

Nismo dovoljno vinjaka ponudili.

avatar
neme
Sunday, 30.12.2018
14:41

Ne pije vinjak nego rum i viski.A kod njega Gaja Jakovljevic i ostali platise morali bi u beocin kabel gde im je i mesto .