Vošini snovi se odbili o stativu...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.08.2015.
21:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine silovito su ušli u revanš sa Viktorijom iz Plzenja i pitanje je kako bi se odvijao duel na "Karađorđu" da je ovaj udarac Mirka Ivanića završio u mreži.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada oprostiće se od plasmana u grupnu fazu Lige Evrope na svom terenu pošto je u prvom poluvremenu revanš susreta sa Viktorijom primio i četvrti gol u ovom dvomeču.

Izabranici Zlatomira Zagorčića odlično su otvorili revanš meč, najavili da bi mogli do senzacije ali je inicijativa i pritisak koji su vršili u prvih 15 minuta nisu rezultirali golom.

Mirko Ivanić je nakon nekoliko opasnih akcija domaćih u 18. minutu uputio snažan udarac ka golu Viktorije ali je lopta završila na stativi.

Već u narednom napadu Igor Đurić postiže autogol čime su i one minimalne šanse Vojvodine pale u vodu. Ko zna šta bi se sve događalo da je Ivanić pogodio mrežu i načeo protivnika u ranoj fazi utakmice.

Са овом шансом је су отишле све Вошине наде...

Posted by Јелен Супер Лига on четвртак 27. август 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 27.08.2015
22:19

Baš šteta ali ne može naš fudbal da se iščupa kad nam glavni klubovi potroše 0 evra u prelaznim rokovima koji odlučuju o Evropi.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 27.08.2015
22:03

Sampdorija je ponudila dva miliona evra za napadaca Novosadjana Ognjena Ozegovica REWIND Inace, Ferrero Rocher i Roger Federer?