Voždovac mnogo bolji, a izgubio 2:0!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.01.2021.
18:33
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

''Zmajevi'' su danas zaslužili mnogo bolji rezultat.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Na pripremama u Antaliji, fudbaleri Voždovca doživeli su poraz od ukrajinskog premijerligaša Kolosa rezultatom 2:0.

Viđena je mnogo bolja igra ''Zmajeva'', koji su stvorili veliki broj prilika i uigranih timskih akcija ali im je nedostajala sportska sreća i konkretnija završnica.

Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu, najpre iz slobodnog udarca, a onda i iz penala u samom finišu.

Fudbaleri Voždovca su danas na teren izašli u sastavu: Krunić, Hajdin, Milović, Bogdanović, Lasickas, Ajdinović, Milojević, Stojčev, Cvetićanin, Milosavljević i Vujnović.

“Odličan protivnik, jako dobra provera ali sam razočaran rezultatom. Svi koji su imali prilike da gledaju svesni su da smo bili bolji protivnik, ali je bitno da smo na dobrom putu a rezultati će doći kako se budemo uigravali. Već se vidi progres u odnosu na prvi meč, a do kraja priprema izgledaćemo još bolje i bićemo maksimalno spremni za domaće prvenstvo i borbu za bodove“, izjavio je posle meča fudbaler Voždovca Justas Lasickas za klupski sajt.  

Šef stručnog štaba Jovan Damjanović bio je zadovoljan onim što je njegov tim danas pokazao, bez obzira na poraz.


“Izuzetna provera provera protiv jedne ekipe koja igra i evropska takmičenja. Bili smo bolji protivnik, stvarali smo više šansi, igrali smo organizovano i time sam vrlo zadovoljan. U drugom poluvremenu nismo imali isti intenzitet, ali smo uprkos tome stvorili tri stopostotne šanse.

Moramo da dajemo golove da bismo pobeđivali, ali je svrha ovih utakmica da se uigramo i u tom segmentu se vidi ozbiljan progres. Igrali smo visoki presing, bili smo dosta agresivniji, nismo dali protivniku da gradi akcije i zaslužili smo pobedu, uprkos tome kakav je krajnji rezultat“, istakao je Damjanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke